; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Patrick Dempsey şi Jessica Capshaw: război amical pe Twitter

15 March 2012

Colegi în „Anatomia lui Grey', actorii Patrick Dempsey (Derek Shepherd, în serial) şi Jessica Capshaw (Arizona Robbins, în serial) au început un amuzant război internautic şi fotografic pe Twitter.

Prezentă la emisiunea „Access Hollywood Live', Capshaw a povestit că – de când şi-a făcut cont pe site-ul amintit, în ianuarie – Dempsey tot face poze la filmări, prinzându-şi colegii în poziţii amuzante.

„Am început un război pe Twitter, îşi ţine iPhone-ul ca pe o armă. Lui Patrick îi place cel mai mult să mă prindă în poziţii compromiţătoare. Ca atunci când mănânci o brioşă, te strâmbi sau faci ceva deloc atrăgător. Nu ne întreabă (dacă poate posta imaginile). Aşa ar fi frumos. Dar asta nu e pentru el, evident, nu face asta. Mă întorc de la masă şi intru pe site şi văd că oamenii îmi spun «O! am văzut poza cu tine!». «Făcând ce?», îi întreb', a povestit, amuzată, Capshaw, care a publicat și ea o imagine deloc flatantă cu Dempsey.

În afara imaginilor haioase cu colegii săi, actorul a postat recent poze cu un leu, cu repetiţiile şi cu decorurile serialului.

jessica-capshaw

Picture 1 of 3

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare