; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Velocity

Patrick Dempsey participă la cursa de la Le Mans, transmisă de Eurosport

11 June 2015

Cursa de 24 de ore de la Le Mans, care va avea loc între 13 – 14 iunie, va fi transmisă în direct și în exclusivitate de Eurosport și Eurosport 2. Pe 10 și 11 iunie vor avea loc calificările, iar sesiunea de warm-up e programată pe 13 iunie.

Fanii pot urmări cele mai recente interviuri, reportaje și analize despre acest eveniment în magazinul „24 de minute de la Le Mans', transmis de la boxe și difuzat în fiecare zi din timpul săptămânii (8 – 14 iunie).

[Not a valid template]

Pasionații de motorsport pot intra în culisele evenimentului urmărind povestea lui Patrick Dempsey și a echipei sale Porsche 911 GT3 RSR în emisiunea „Cursa Le Mans cu Patrick Dempsey', care va fi difuzată de pe 9 până pe 12 iunie, în fiecare zi, de la ora 23:00, pe Discovery Channel.

Lista de actori legendari deveniți piloți de curse nu este lungă, dar conține nume emblematice, precum Paul Newman, Steve McQueen sau James Garner.

„Cursa Le Mans cu Patrick Dempsey' îl urmărește pe actor pregătindu-se de competiție împreună cu echipa lui, al cărei coproprietar este vedeta Alessandro Del Piero. De la recrutarea sponsorilor și probele preliminarii, până la soluțiile pe care actorul trebuie să le găsească pentru a-și menține în echilibru viața de familie și cariera la Hollywood, seria îl urmărește pe Dempsey alături de echipa lui, Porsche 911 GT3 RSR, gata să riște totul pe această pistă istorică de curse a Europei.

„Cursele auto reprezintă adevărata mea pasiune, iar participarea la Le Mans a fost cea mai dificilă încercare din viața mea. Le Mans forțează deopotrivă limitele pilotului și ale mașinii, testând puterea de concentrare, măiestria și anduranța mai mult decât oricare alt eveniment de acest gen din lume. Efortul de a intra în Le Mans e aproape la fel de dificil ca și cursa în sine. Programul prezintă o perspectivă totală a întregii curse, cu toate momentele bune sau mai puțin bune trăite pe parcurs', a declarat Patrick Dempsey.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare