; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bridget jones baby premiere patrick dempsey family 750x522 1473182790

Patrick Dempsey: „Nu am fost pregătit să renunț la soția mea”

08 September 2016

Fanii lui Patrick Dempsey au fost șocați, la începutul anului 2015, la auzul veștii că actorul divorțează de soția lui, Jillian, relatează People.com.  Cu toate acestea, în lunile care au urmat, deși presa vuia despre presupusele motive care au dus la destrămarea căsniciei lor de 15 ani, vedeta din „Bridget Joness Baby' s-a luptat să își salveze relația (pentru asta a renunțat la pasiunea sa pentru mașini de curse).

Patrick Dempsey a fost însoțit de întreaga familie la premiera mondială a filmului „Bridget Jones's Baby'.

Patrick Dempsey a fost însoțit de întreaga familie la premiera mondială a filmului „Bridget Jones’s Baby', în care joacă alături de Renee Zellweger și Colin Firth.

Mariajul nostru nu era ceva la care să fiu pregătit să renunț. Nu am simțit că am făcut toate eforturile necesare (pentru evitarea divorțului, n.red.). Și amândoi am vrut să facem treaba asta. Așa a început totul', a declarat fostul actor din „Anatomia lui Grey'.

Cu toate acestea, iminentul divorț a fost „înspăimântător' pentru Dempsey, care a recunoscut că este extrem de ușor să îți pierzi echilibrul atunci când o etapă din viață se încheie, iar familia ți se destramă în fața ochilor.

În ceea ce privește soluția găsită de cei doi soți, care sunt părinții a trei copii – Talula, 14 ani, și gemenii Darby și Sullivan, 8 ani -, Dempsey a mărturisit că au apelat la ajutorul unui consilier marital: „Jill și cu mine am hotărât că era timpul să ne rezolvăm problemele și să ne îmbunătățim relația. Am vrut să fim niște modele pentru copiii noștri', a spus acesta.

Actorul de 50 de ani le-a oferit celor aflați în prag de divorț câteva sfaturi: „Trebuie să fiți perseverenți. E important să comunicați, să fiți deschiși unul față de celălalt și să nu vă leneviți. Și să nu renunțați'.

Citiți și:

Se discută deja despre „Bridget Jones 4'. Când ar putea apărea noul film

„Bridget Joness Baby' a avut premiera la Londra: Cum au arătat protagoniștii

Bridget Jones, și neînsărcinată și însărcinată

Au apărut posterele cu personaje pentru „Bridget Jones însărcinată'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare