; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dempsey, încă sub semnul întrebării în „Anatomie”

11 February 2012

Viitorul lui Patrick Dempsey în „Anatomia lui Grey' este încă nesigur. A spus-o chiar actorul, care s-a arătat încântat însă de o posibilă revenire în serial a lui Katherine Heigl. Într-un interviu acordat site-ului accesshollywood.com, McDreamy a spus că speră la o rezolvare cât mai rapidă a problemelor.

„Mai avem șase episoade din actualul sezon (cel cu numărul opt, n.r.), nu știu ce se va întâmpla. Încă nu știu ce ne rezervă viitorul. Aș vrea să aflu rezolvarea curând', a spus Dempsey.

Contractul interpretului lui Derek Shepherd în serial expiră la finalul sezonului opt, iar el vrea ca noul program, în cazul în care va mai fi implicat în „Anatomia lui Grey', să îi permită să se ocupe de hobby-ul său, cursele de mașini.

„Cel mai important lucru în ceea ce priveşte negocierea este timpul liber pentru a merge la curse. Deci, dacă nu voi rata cursele, probabil că voi rămâne în distribuţia <>', spune Dempsey.

Anul trecut, Dempsey a spus că va renunţa la rolul care l-a făcut celebru printre fanii serialelor cu medici. La puţin timp după aceea, reprezentantul lui a precizat că actorul greşise, şi că voia de fapt să spună că singura problemă era prelungirea contractului.

Recent, Katherine Heigl și-a exprimat dorința de a-și relua rolul în serial. Întrebat cum ar fi dacă personajul Izzie Stevens ar reveni la Seattle Grace, Dempsey a spus că o va primi cu brațele deschise pe Heigl.

„Plecarea ei a fost o pierdere pentru serial, după părerea mea. Avea un personaj grozav. E o actriță minunată și mi-ar plăcea să se întoarcă', a spus el.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare