Homepage  / Vedete străine

Povestea pe care Patrick Dempsey vrea să o uite cu orice preț. A fost căsătorit cu o femeie cu 26 de ani mai în vârstă și ani întregi a suferit

Povestea pe care Patrick Dempsey vrea să o uite cu orice preț. A fost căsătorit cu o femeie cu 26 de ani mai în vârstă și ani întregi a suferit
10

de Cristina Țapu,

Când te gândești la Patrick Dempsey sunt șanse să te gândești la perioada în care a jucat în serialul „Grey's Anatomy”, la faptul că a primit titlul de „Cel mai sexy bărbat în viață" la 57 de ani sau chiar la emoționanta poveste de dragoste cu soția sa de peste 20 de ani, Jillian Fink. Dar există mult mai multe lucruri despre vedeta de la Hollywood care merită menționate.

Patrick Dempsey a fost căsătorit cu Roachelle Parker, cu 26 de ani mai mare decât el

De exemplu, știați despre pasiunea sa pentru condusul de mașini de curse? Că este un tată mândru a trei copii? Sau că prima sa căsătorie a fost una dintre cele mai controversate din anii ’90? Iată detaliile!

Este adevărat! Prima căsătorie a lui Dempsey a fost cu o femeie pe nume Rochelle „Rocky” Parker, care era cu 26 de ani mai în vârstă decât el și care a început să se întâlnească cu acesta atunci când actorul avea în jur de 18 ani. Au fost căsătoriți timp de mai puțin de un deceniu, însă povestea lor de dragoste continuă să lase și astăzi anumite întrebări fără răspuns.

Au existat o mulțime de informații contradictorii despre relația dintre Dempsey și Parker înainte de a lucra împreună. Unii au susținut că s-au cunoscut pentru că ea era cea mai bună prietenă a mamei lui, sau mama celui mai bun prieten al lui, dar adevărul este simplu. S-au cunoscut în timp ce lucrau împreună la o piesă de teatru în 1984, numită „Brighton Beach Memoirs”, unde interpretau rolul de mătușă. respectiv nepot.

Între Dempsey și Parker exista o diferență de vârstă de 26 de ani. Când s-au cunoscut, el avea 18 ani, iar ea 44 de ani. Când s-au căsătorit, el avea 21 de ani, iar ea 48 de ani. Cu toate acestea, conform sheknows.com, ei și-au ținut căsătoria secretă de ochii publicului timp de doi ani, de teama unor controverse precum diferența de vârstă, faptul că ea era managerul lui și că copiii ei erau mai mari decât el.

Patrick Dempsey Anatomia lui Grey – foto HEPTA (15)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Patrick Dempsey a fost acuzat de violență domestică de către fosta parteneră de viață

Lucrurile au luat o turnură întunecată în 1994, mai exact pe 26 aprilie 1994, când Parker a cerut divorțul, invocând „diferențe ireconciliabile”, conform Celebrity Nine AU. Deși nimic nu a fost confirmat în acest sens, se presupune că amândoi au fost infideli, iar Parker a afirmat ulterior că Dempsey a abuzat-o fizic.

Dempsey a vorbit despre diferența extremă de vârstă. În urmă cu multă vreme, el a spus că mariajul său a fost un „coșmar freudian de notorietate publică”. Iar mai târziu, în 2006, i-a spus Barbarei Walters că încă se vindeca de pe urma traumelor rămase din acea relație eșuată. „Cred că aveam nevoie de o mamă. Au fost o mulțime de lucruri negative pe care încă le repar din cauza ei”, a declarat actorul.

Patrick Dempsey are un palmares impresionant

În 1987, Patrick a câștigat premiul pentru „Cel mai bun actor tânăr într-o comedie cinematografică” pentru rolul din „Nu-mi pot cumpăra dragoste”. În anul 2006, a primit premiul pentru „Cel mai bun rol într-o serie de dramă”, desemnat de Screen Actors Guild pentru rolul său din „Grey’s Anatomy”

În 2007 și 2008, el a fost onorat cu premiul People’s Choice pentru „Star TV preferat masculin” pentru „Anatomia lui Grey”.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton