; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Patrick Dempsey

Patrick Dempsey, despre plecarea sa din serialul “Anatomia lui Grey”

01 September 2013

Patrick Dempsey şi alţi câţiva membri al distribuţiei din “Anatomia lui Grey” îşi negociază în această perioadă contractele pentru sezonul 11 al serialului, scrie tvline.com.

Interpretul lui Derek Shepherd a declarat că ar fi “păcat” să plece din “Anatomia lui Grey” în acest punct al poveştii.

“Vorbim despre sezonul 11 – vom vedea ce se întâmplă. Totul este la nivel de discuţii în acest moment”, a spus Dempsey, care s-a declarat încântat de succesul pe care îl are serialul.

Ajuns la cel de-al zecelea sezon în care îl joacă pe neurochirurgul Shepherd, Dempsey a mărturisit că “niciodată nu m-am simţit mai bine”.

“Relaţiile dintre noi s-au îmbunătăţit considerabil şi ne-am maturizat cu toţii în ultimii zece ani. Ar fi păcat să punem punct”, a declarat actorul.

Îi pare rău de plecarea Sandrei Oh

Sandra Oh va apărea în noile episoade din „Anatomia lui Grey' în această toamnă (un nou sezon începe în Statele Unite pe 26 septembrie, n.r.), dar actriţa a anunţat că va renunţa la rolul Cristinei Yang după ce sezonul zece se va încheia.

Referitor la plecarea Sandrei Oh, Patrick Dempsey s-a declarat trist.

“Este mereu trist să vezi că cineva pleacă, mai ales când acel cineva a făcut parte din distribuţie încă de la început”, a declarat Dempsey.

Sandra Oh (42 de ani) a făcut parte, la fel ca Dempsey, din distribuţia serialului încă din 2005, iar producătorii şi scenariştii nu au decis încă modul în care personajul său va ieşi din peisaj.

Un nou sezon din “Anatomia lui Grey”, al zecelea, va începe la americani pe 26 septembrie.
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare