Homepage  / Vedete străine

Patrick Dempsey a fost desemnat „cel mai sexy bărbat în viață” în 2023 de revista People. Primele declarații

Patrick Dempsey a fost desemnat „cel mai sexy bărbat în viață” în 2023 de revista People. Primele declarații
11

de Redactia Tvmania

Patrick Dempsey, în vârstă de 57 de ani, celebru pentru rolul său din serialul de succes „Grey’s Anatomy”, a fost desemnat cel mai sexy bărbat în viață, în anul 2023, de către revista People!

Patrick Dempsey a fost desemnat „cel mai sexy bărbat în viață” în 2023 de revista People

Au trecut aproape două decenii de când Patrick Dempsey a apărut pe micul ecran în rolul neurochirurgului Derek Shepherd în serialul „Grey’s Anatomy” de pe ABC (și chiar mai mult de la rolul său de debutant ca un băiat rău simpatic în filmul „Can’t Buy Me Love” din 1987).

Revista People l-a desemnat pe actorul Patrick Dempsey, celebru pentru rolul său din serialul „Grey’s Anatomy”, drept cel mai sexy bărbat în viață în 2023. Starul de la Hollywood a declarat că nu se aștepta să primească acest trofeu și a subliniat că, inițial a crezut că totul este doar o glumă.

El a mărturisit că a fost complet șocat atunci când cei de la revista PEOPLE i-au comunicat vestea. La fel de uimiți au fost și membrii familiei sale, în special copiii acestuia.

PATRICK DEMPSEY, ELLEN POMPEOIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

„Au râs destul de tare”, a fost răspunsul lui Patrick atunci când a fost întrebat de către cei de la PEOPLE care a fost reacția membrilor familiei sale atunci când au aflat că el este câștigătorul premiului.

„Mă bucur că se întâmplă în acest moment al vieții mele”, spune actorul originar din Maine, în vârstă de 57 de ani, pentru PEOPLE în articolul de copertă din această săptămână. „Este frumos să primești un asemenea trofeu și, cu siguranță, ego-ul meu se simte măgulit”, a declarat actorul după ce a aflat că el a fost desemnat cel mai sexy bărbat în viață, din anul 2023, de către revista People.

„Grey’s Anatomy” este o dramă medicală americană care l-a prezentat lui Dempsey în rolul principal al doctorului Derek Shepherd, un neurochirurg fermecător. Consider unul dintre „cele mai bine cotate seriale din toate timpurile”, serialul a rulat timp de 10 sezoane și a câștigat un număr de premii importante.

Patrick Dempsey are un palmares impresionant

În 1987, Patrick a câștigat premiul pentru „Cel mai bun actor tânăr într-o comedie cinematografică” pentru rolul din „Nu-mi pot cumpăra dragoste”. În anul 2006, a primit premiul pentru „Cel mai bun rol într-o serie de dramă”, desemnat de Screen Actors Guild pentru rolul său din „Grey’s Anatomy”

În 2007 și 2008, el a fost onorat cu premiul People’s Choice pentru „Star TV preferat masculin” pentru „Anatomia lui Grey”.

Sursă foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton