; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Patrick dempsey HD Wallpaper

Patrick Dempsey are serial nou

12 April 2018

Marți, 10 aprilie ne-am putut lua la revedere de la doctorul Derek Shepherd, personaj interpretat de Patrick Dempsey în serialul „Anatomia lui Grey' difuzat de Diva. Episodul datează din aprilie 2015, iar atunci fanii au fost foarte nefericiți, au făcut o petiție pentru întoarcerea personajului lor preferat, dar asta nu s-a mai întâmplat.

 

Între timp, Patrick Dempsey, nominalizat de două ori pentru rolul din „Anatomia lui Grey' la Globurile de Aur, și-a continuat cariera pe marele ecran, unde l-am putut vedea, alături de Renée Zellweger și Colin Firth, în „Bridget Jones însărcinată'. Iar acum, s-a reîntors în televiziune cu un nou serial.

Este vorba despre „The Truth About the Harry Quebert Affair', o producție semnată de Jean-Jacques Annaud (care face prima oară serial). Adaptat după romanul „Adevărul despre cazul Harry Quebert', scris de Joël Dicker și apărut la noi, la Editura Trei, serialul are 10 episoade și urmărește povestea scriitorului de succes Harry Quebert, interpretat de Patrick Dempsey, care se trezește acuzat de crimă. Serialul are premiera mondială la CannesSeries, pe 7 aprilie, în deschiderea festivalului dedicat serialelor. Tot pe 7, producția va intra și pe micile ecrane americane, la Epix.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare