; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Patrick Dempsey a renunțat la sex pentru ciclism!

18 December 2012

Actorul, care vrea să parcurgă 100 de mile cu bicicleta, s-a epilat pe picioare şi s-a abţinut de la sex pentru a-şi atinge scopul.

„Faptul că m-am epilat pe picioare a făcut minuni. Acum că sunt celibatar, îmi este mai uşor să mă concentrez pe antrenamente. Vreau să parcurg 100 de mile, acesta este scopul meu. Recordul meu este de 75 de mile', a spus interpretul doctorului Derek Shepherd din „Anatomia lui Grey'.

Patrick Dempsey mai crede că mersul pe bicicletă l-a ajutat în viaţă, anunţă femalefirst.co.uk.

„Din punct de vedere psihologic, m-a ajutat faptul că m-am urcat din nou în şa. A fost greu să trec peste succesul serialului <>, dar mi-am dat seama că pot să plec cu bicicleta şi să mă concentrez.

Ciclismul m-a învăţat multe despre cum să fac faţă disconfortului. Când ieşi din zona ta de confort, înveţi cum să-ţi controlezi emoţiile şi să rămâi concentrat.'

Patrick Dempsey (46 de ani) are trei copii – Tallulah (10 ani) şi gemenii Sullivan şi Darby (5 ani) – cu soţia sa, Jillian.

Patrick Dempsey nu ştia dacă va mai juca în „Anatomia lui Grey', însă şi-a prelungit contractul pentru încă doi ani în luna mai.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare