Homepage  / Vedete străine

Pat Colbert a murit la 77 de ani. Actrița a devenit cunoscută după rolul din celebrul serial „Dallas”

Pat Colbert a murit la 77 de ani. Actrița a devenit cunoscută după rolul din celebrul serial „Dallas”
11

de Cristina Țapu,

Tragedie în lumea filmului! Fanii din întreaga lume ai celebrului serial „Dallas” sunt profund șocați. O altă stea a acestui show care a cucerit România a plecat din această lume. Actrița, în vârstă de 77 de ani, lupta de mulți ani cu probleme serioase de sănătate.

Pat Colbert a murit la vârsta de 77 de ani

Pat Colbert va rămâne mereu în memoria fanilor pentru rolul său remarcabil ca Dora Mae, gazda clubului Oil Baron’s din Dallas. Actrița a încetat din viață la vârsta de 77 de ani. Trecerea ei în neființă s-a produs recent, dar familia a preferat să păstreze discreția cu privire la acest eveniment.

Conform surorii sale, citată de Washington Post, Pat Colbert, faimoasa actriță americană, a încetat din viață la vârsta de 77 de ani pe 23 iunie 2024, la domiciliul său din Compton. În ultimii ani, a luptat cu probleme de sănătate și a suferit trei accidente vasculare cerebrale în decurs de zece ani.

Pat Colbert

Pat Colbert a absolvit Centennial High School din Compton, a urmat studii la colegiu și și-a început cariera ca model și consultant de modă. Mai târziu, a debutat în televiziune și a devenit o figură apreciată în industria cinematografică. Rolurile sale includ apariții în filme precum „S.O.B”. (1981), „Leonard Part 6” (1987), și în serialele „Benson”, „The Fall Guy, Sisters”, și „True Colors”.

Serialul „Dallas” s-a bucurat de un succes formidabil

În lumea televiziunii, puține seriale au reușit să creeze o influență atât de profundă și să rămână în inimile telespectatorilor decenii la rând ca „Dallas”. Lansat în 1978, acest serial a captivat audiențele din întreaga lume cu povești intrigante, personaje complexe și dramă familială explozivă, devenind un fenomen cultural al anilor ’80.

Patrick-Duffy-din-Dallas-si-iubita-lui-Linda-Purl-fotografii-pe-Instagram-8Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

„Dallas” a fost creat de David Jacobs și a debutat cu o poveste captivantă despre familia Ewing, magnații petrolieri din Texas. În centrul acțiunii se afla frații J.R. și Bobby Ewing, cu personalități opuse și conflicte perpetue în lupta pentru putere și averi. Întriga serialului a fost întotdeauna la cote înalte, cu răsturnări de situație neașteptate, trădări, pasiuni și secrete de familie care au ținut milioane de telespectatori lipiți de micile ecrane.

Chiar și după încheierea sa în 1991, „Dallas” a continuat să fie o sursă de inspirație pentru alte producții și a avut mai multe continuări, inclusiv o reluare celebră în 2012. Serialul a influențat generații de telespectatori și a rămas un punct de referință pentru dramă televizată.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton