; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gala umorului

Paştele vine la TVR 2 cu programe de sărbătoare

15 April 2020

Concertul extraordinar susţinut de Paul Surugiu Fuego la Chişinău, cu doar câteva zile înaintea decretării stării de urgență, artişti şi momente celebre la „Gala umorului' se numără printre surprizele pregătite de TVR 2 pentru a trăi împreună Sărbătoarea Învierii Domnului.

Într-o perioadă în care bucuria Învierii şi Sărbătorile Pascale ne găsesc împreună doar în gând şi suflet, Paştele fiind după reguli stricte impuse de starea de urgență, TVR 2 a pregătit pentru duminică, 19 aprilie, un program variat, încărcat de emoţie.

„A venit iepuraşul” este unul dintre momentele ediţiei speciale „Gala umorului', difuzată de la ora 13:00. Râsul poate fi cel mai bun medicament alături de îndrăgiţii actori Stela Popescu, Alexandru Arşinel, Tamara Buciuceanu, Dem Radulescu, George Ivaşcu, Mirela Rizea, Eugenia Serban, Amza Pellea, Draga Olteanu-Matei şi Dem Radulescu. Nu vor lipsi momentele „de sezon', “Cum dai mielul?” (1994), “A venit iepuraşul” (1997), “Curcan pentru export” (2002) şi nici momente de colecţie precum “New-York-ul, câinele şi ardelenii” şi “Ana lui Manole” (Gala Telerevelioanelor 2020), “Nea Marin la Mamaia” (1970), dar şi “Veta la Bucureşti” (2004). Ediţia de Paşte va conţine şi o premieră, „La bufetul Parlamentului', o adaptare tv de Eugen Dumitru după „Împărţeala'  de Constantin Pavel, în interpretarea actorilor Dragoş Huluba şi Marius Rizea.

  • „Chiar dacă traversăm vremuri grele iar familia nu se poate reuni la tradiţionala masa de Paşte, putem trăi bucuria sfântă împreună iar umorul poate fi liant. Pentru ediţia specială am pregătit momente umoristice de sărbătoare, atât din arhiva TVR cât şi în premieră, în interpretarea unor actori celebri. Sperăm să vă bucuraţi de surprizele noastre', a spus Corina Dănilă, coprezentator „Gala umorului'.

„Spectacolul „Lumina mea' este cu adevărat o sărbătoare'

De la ora 15:00, Paul Surugiu Fuego ne invită la concertul extraordinar pop-simfonic, „Lumina mea', susținut în urmă cu o lună pe scena Palatului Național din Chișinău. Pentru trei ore, alături de artist se vor afla Orchestra Națională Simfonică Tele-Radio Moldova, Angry Band și Capela Corală Moldova, dirijate de maestrul Gheorghe Mustea. Printre invitații speciali: marele compozitor Eugen Doga, Orchestra Fraților Advahov, Natalia Gordienco și Brio Sonores.

„Vreau ca ziua de Paște să ne prindă împreună, la TVR 2. Să vă aduc lumină în case, prin muzica mea, printr-un concert de suflet, un fel de vis împlinit! Spectacolul „Lumina mea' este cu adevărat o sărbătoare. Imaginile sunt superbe, muzica la fel, orchestra și corul, orchestrațiile și repertoriul, divers, înalt, cu simțăminte înalte. Show-ul de sunet, lumini, ecrane, toate la un loc, vor face ca atmosfera să fie de neuitat, mai ales că eu m-am simțit perfect, în fața publicului basarabean. Am realizat concertul pe 7 martie, în ultimele zile înaintea decretării stării de urgență în ambele țări și am satisfacția că am putut construi un produs de calitate, pe forțe proprii, muncind enorm la el', spune Paul Surugiu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare