; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pasarea spin

Pasărea Spin (II)

30 August 2014


Miniserialul acoperă 60 de ani din viaţa familiei Clearly venită din Noua Zeelandă în Australia pentru a se ocupa de o fermă primită moştenire de la o mătuşă.

Întreaga acţiune este însă centrată pe povestea de dragoste pe care fiica lor Meggie (Rachel Ward)o trăieşte alături de preotul familiei, Ralph de Bricassart (Richard Chamberlain).

Pentru că este o relaţie imposibilă şi pentru  a lăsa în urmă aceste sentimente ea hotărăşte însă să se căsătorească cu Luke O’Neill (Bryan Brown), un crescător de vite din zonă. Dar iubirea dintre ea şi părintele Ralph este mult prea puternică iar acest lucru îi va aduce foarte curînd din nou împreună, relaţia lor avînd din păcate consecinţe tragice pentru amîndoi.

Rolul Mary Carson a fost iniţial oferit actriţei Audrey Hepburn. Iar pentru personajul Meggie, Jane Seymour ar fi fost distribuită, dar producătorii au preferat-o pe Rachel Ward pentru sensibilitatea ei. Rãsturnările de situaţie şi scenele romantice emoţionante sunt ingredientele miniseriei, premiată cu şase premii Emmy şi patru Globuri de Aur. Azi, a doua parte.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare