; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

The thorn birds

Recomandarea TVmania pentru seara de sâmbătă: „Pasărea Spin” (I)

04 March 2017

Happy Channel a programat pentru seara de sâmbătă, de la ora 20.00, prima parte a miniseriei „Pasărea spin' (1983).

Miniserialul acoperă 60 de ani din viaţa familiei Clearly venită din Noua Zeelandă în Australia pentru a se ocupa de o fermă primită moştenire de la o mătuşă.

Richard Chamberlain îi dă viață preotului Ralph de Bricassart

Richard Chamberlain, Rachel Ward, Mare Winningham – „The Thorn Birds' (1983)

Întreaga acţiune este însă centrată pe povestea de dragoste pe care fiica lor Meggie (Rachel Ward) o trăieşte alături de preotul familiei, Ralph de Bricassart (Richard Chamberlain).

Pentru că este o relaţie imposibilă şi pentru  a lăsa în urmă aceste sentimente ea hotărăşte însă să se căsătorească cu Luke O’Neill (Bryan Brown), un crescător de vite din zonă. Dar iubirea dintre ea şi părintele Ralph este mult prea puternică iar acest lucru îi va aduce foarte curînd din nou împreună, relaţia lor avînd din păcate consecinţe tragice pentru amîndoi.

Rolul Mary Carson a fost iniţial oferit actriţei Audrey Hepburn. Iar pentru personajul Meggie, Jane Seymour ar fi fost distribuită, dar producătorii au preferat-o pe Rachel Ward pentru sensibilitatea ei. Rãsturnările de situaţie şi scenele romantice emoţionante sunt ingredientele miniseriei, premiată cu şase premii Emmy şi patru Globuri de Aur. Azi, prima parte.

Sursa foto: imdb.com

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare