; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Party la X Factor! Uite cum şi-a sărbătorit Dani ziua!

29 October 2012

„Oficial vă spun, bine aţi venit în bootcamp!', aşa a deschis Răzvan Simion prima seară în tabăra de pregătire X Factor. Cei 196 de concurenţi care au convins juraţii la audiţii că locul lor e în etapa următoare au pornit într-o aventură incredibilă.

Cei 196 s-au bucurat de un cadou senzaţional din partea celor trei juraţi: o petrecere de top într-o locaţie exclusivistă din apropierea Bucureştiului. Delia, Cheloo şi Dan Bittman nu i-au avut însă în vedere doar pe concurenţi, ci şi pe Dani Oţil. 196 de voci, de la bune, foarte bune, la excepţionale i-au cântat prezentatorului „La mulţi ani'!

De la adolescenţi la persoane de vârsta a treia, de la moldoveni la ardeleni, oameni de toate vârstele, din toate zonele ţării, cu ocupaţii şi preocupări extrem de variate au venit la petrecerea incredibilă pe care juraţii X Factor au oferit-o în cinstea lor. 196 de persoane foarte diferite, dar unite de un vis comun, acela de a câştiga titlul X Factor. Au dansat, au cântat, au socializat, ba chiar petrecerea a fost punctul de plecare pentru câteva idile interesante.

Se pare că unul dintre concurenţi a reuşit să-i fure inima frumoasei Flavia, o apariţie greu de uitat de pe scena X Factor. Între blondină şi Tudor Toduţ, tânărul de 18 de ani din Satu Mare care a cucerit juraţii cu o melodie din repertoriul lui Bon Jovi pare să se înfiripat o idilă.

flavia-1

Picture 1 of 9

Flavia

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare