; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Partidul Vrăjitoarelor ia fiinţă, sâmbătă seară, la „Distractis Show”

21 April 2012

Garajele pentru ambulanţe din Suceava, şacalii din Bărăgan, Partidul Vrăjitoarelor, trupa Sensor şi un nou episod din epopeea de iubire Marean – Oana sunt momentele cu care Distractis Show ne va ocupa o oră din seara de sâmbătă, 21 aprilie.

Ca să nu mai fie trimise în judecată pentru escrocherii sau pentru abuz de prostie din partea escrocaţilor şi pentru a fi apărate de imunitatea parlamentară, vrăjitoarele doresc „să înfiinţează' Partidul Vrăjitoarelor din România. La Primul Congres al Vrăjitoarelor participă şi ţiganca din Anglia care a fost la masă cu Regina!

La Serviciul Judeţean de Ambulanţă Suceava s-au construit, în timpul iernii, noi garaje pentru ambulanţe. Din păcate, pe uşile garajelor nu pot intra maşinile, deschiderea lor fiind prea mică. Soluţia de compromis este folosirea unor ambulanţe mai mici, descoperite, tip biciclete care trag tărgi, care ar fi şi ecologice, dar picioarele bolnavului ar rămâne… pe afară!

La rubrica muzicală „De ce râd chitarele' din această săptămână, invitaţi în studioul muzical al lui Marian Dristor sunt membrii trupei Senzor, care, intimidaţi de întâlnirea cu „genialul' Dristor, vin împreună cu Mara, care a mai trecut deja prin această încercare.

La „Interviul emisiunii', un nou subiect senzaţional: şacalii cunoscuţi doar din filmele cu cowboy au început naturalizarea în Bărăgan. Cauzele care au adus şacalii la noi în ţară sunt explicate de doi specialişti: un vânător şi un şacalolog.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare