Homepage  / Telenovele

„Parteneri de drum”, tot ce trebuie să știți despre noul serial de la Acasă Gold. Premieră, poveste, protagoniști

„Parteneri de drum”, tot ce trebuie să știți despre noul serial de la Acasă Gold. Premieră, poveste, protagoniști
10

de Redactia Tvmania,

„Parteneri de drum” este o nouă telenovelă care intră în grila Acasă Gold. În original „Dime Con Quien Andas”, serialul s-a lansat în iunie 2023 în Chile și în America Latină, simultan pe rețeaua Chilevisión și pe serviciul de streaming Paramount+. Iată tot ce trebuie să știți despre „Parteneri de drum” și când are loc premiera pe micile noastre ecrane. 

„Parteneri de drum”, noul serial difuzat la Acasă Gold

Situațiile amuzante se îmbină cu cele de criză în Parteneri de drum (Dime Con Quien Andas), o nouă serie ce va avea premiera pe data de 23 iunie, de la ora 20:00, pe Acasă Gold. Un adevărat succes în America Latină, serialul invită telespectatorii să se lase purtați de aventurile inedite ale protagonistei, interpretată de María Elena Swett.

Karina Ayala este un designer faimos și influent, pentru care viața pare să meargă perfect. Brand-ul ei de fashion, Casa Kari, este un real succes, iar conturile ei de social media sunt urmărite de mii de oameni. Până la 40 ani, femeia s-a străduit să își depășească condiția și să își construiască viața mult visată. Ceea ce și reușește, până în momentul în care soțul ei, Paulo Simone, o implică într-o escrocherie imobiliară nereușită.

Astfel, ajunsă la 40 ani, cu o carieră ruinată și o imagine publică pătată, femeia trebuie să înceapă din nou de la zero. Acest eveniment o aduce înapoi în casa părinților ei din Matta, acolo unde începe o nouă afacere cu haine reciclate, alături de Ramón Mateluna, șeful surorii ei.

parteneri-de-drum-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

În plan amoros, Kari va trebui să facă o alegere. Îi va mai acorda o șansă fostului ei soț care face tot ce poate pentru a o recâștiga? Sau va începe o nouă poveste alături de Ramón, un văduv ce începe să cunoască iubirea din nou, după mulți ani în care a jurat că nu va mai iubi pe altcineva?

Pentru a vedea cum își va pune Kari viața pe picioare, urmăriți Parteneri de drum (Dime Con Quien Andas) din 23 iunie, pe Acasă Gold. Serialul va putea fi urmărit de luni până duminică, de la ora 20.00.

Cine este María Elena Swett

María Elena Swett, cunoscută și sub numele de Mane Swett, este o actriță chiliană. S-a născut pe 11 aprilie 1979, în Santiago, Chile. Swett a devenit cunoscută în principal pentru rolurile sale din telenovele chiliene, fiind una dintre cele mai apreciate actrițe din industria de televiziune din Chile. Printre cele mai notabile apariții ale sale se numără rolurile din telenovele precum „Machos,” „Hijos del Monte,” și „El amor lo manejo yo.”

maria-elena-swett-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 10

Pe lângă cariera sa în telenovele, María Elena Swett a avut apariții și în teatru și în câteva filme. Ea este recunoscută pentru talentul său actoricesc și pentru versatilitatea sa în interpretarea diferitelor personaje. De-a lungul carierei sale, a primit numeroase premii și distincții pentru munca sa în domeniul actoriei.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton