; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

CAOS P2 DA

Partea a doua din „Chilling Adventures of Sabrina” se lansează la nivel global pe 5 aprilie 2019

04 December 2018

Bine ați revenit în Greendale, vrăjitoarelor. „Chilling Adventures of Sabrina' („Sabrina: Între lumină și întuneric') se va întoarce pentru a vă face anul 2019 mai magic cu nouă episoade care se vor lansa în această primăvară, pe 5 aprilie 2019, exclusiv pe Netflix.

Iar pentru cei nerăbdători, un episod special de vacanță, „Chilling Adventures of Sabrina: A Midwinters Tale', se va lansa pe 14 decembrie.

„Chilling Adventures of Sabrina' recreează aventurile din serialul „Sabrina', vrăjitoarea adolescentă, într-o poveste întunecată despre maturizare presărată cu momente de groază, oculte și, desigur, magice. Serialul amintește de producții precum „Rosemarys Baby' sau „The Exorcist' și o aduce în prim plan pe vrăjitoarea Sabrina, în timp ce se luptă pentru a găsi un echilibru în natura ei duală, aceasta fiind jumătate vrăjitoare, jumătate om. Acțiunea se petrece într-o lume în care forțele răului amenință binele oamenilor și, mai ales, pe cel al Sabrinei și al familiei ei.

Din distribuție fac parte Kiernan Shipka, Miranda Otto, Lucy Davis, Ross Lynch, Michelle Gomez, Chance Perdomo, Jaz Sinclair, Richard Coyle, Tati Gabrielle, Adeline Rudolph, Abigail Cowen, Lachlan Watson, Bronson Pinchot și Gavin Leatherwood. Roberto Aguirre-Sacasa, producătorul Riverdale și directorul de creație Archie Comics, este cel care a scris scenariul serialului. Acesta produce serialul împreună cu o parte dintre colaboratorii pe care i-a avut la Riverdale – Greg Berlanti, Sarah Schechter, Jon Goldwater (CEO Archie Comics) și Lee Toland Krieger. Serialul despre produs de Berlanti Productions, studioul de televiziune al Warner Bros.

Primul teaser este disponibil aici:

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare