; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pariu cu viaţa: Ioana alege azi între Liviu şi Andrei

21 May 2012

În episodul de luni, 21 mai, a serialului Pariu cu viaţa', poveştile de dragoste stau sub semnul triunghiurilor amoroase. Diseară aflăm pe cine va alege Ioana dintre Andrei şi Liviu, dar şi dacă Dima va rămâne cu Monica în detrimentul Sarei. Singurul cuplu care se va bucura de linişte este cel format din Anca şi Vlad.

Sentimentele lui Liviu pentru Ioana sunt profunde şi sincere, ceea ce îl determină să îi declare dragostea, iar Andrei îi vede împreună:

Liviu a ajuns să o iubească pe Ioana treptat. Deşi la început a încercat să-şi reprime sentimentele pentru că Andrei era liderul trupei şi avea toate atuurile să fie cu Ioana, n-a reuşit. Într-un moment propice, îi spune ce simte pentru ea', a declarat Liviu Teodorescu.

Andrei simte că moare pe dinăuntru deoarece, numai din motive ştiute numai de el, acesta nu mai poate fi aproape de Ioana, iar faptul că aceasta îşi continuă viaţa alături de Liviu îl afecteaza şi mai tare', a spus Dorian Popa.

Sara se simte trădată

Sentimentele profunde pe care le-au simtit odată unul pentru celălalt  Monica şi Dima, încep să reapară. Ei încearcă să se împace, ceea ce nu este deloc pe placul Sarei: Sara se simte oarecum trădată de faptul că băiatul pe care l-a iubit fuge înapoi în braţele fostei', a povestit Sore.

Dima le iubeşte pe amândouă, dar numai una dintre fete poate fi adevărata lui dragoste:  El a fost sincer şi i-a spus la un moment dat Sarei că încă se gândeste la Monica şi că ar fi bine sa ia o pauza. Pe el l-au obosit foarte mult atitudinea şi insistentele Sarei', a spus Dima.

Tot în episodul de luni, 21 mai, veţi asculta o piesă emoţionantă cântată de Ioana în limba spaniolă – Equivocada' din repertoriul celebrei cântăreţe Thalia.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare