Homepage  / Articole

„Pariu cu viața”: gata cu filmările pentru sezonul 2

„Pariu cu viața”: gata cu filmările pentru sezonul 2

de Redactia Tvmania

Echipa din „Pariu cu viața” a terminat de filmat pentru cel de-al doilea sezon al serialului. Deși aventura de pe platouri s-a încheiat, pe fanii serialului îi așteaptă, din toamnă, noi povești de iubire, momente muzicale și coregrafii de excepție, intrigi și tensiuni.

După 157 de zile de filmări la foc continuu, sfârșitul sezonului doi din „Pariu cu viața” a fost încununat cu aplauze din partea întregii echipe, cu focuri de artificii, dar și cu lacrimi în ochi.

Ce ne așteaptă în ultimul episod

Ultimele secvențe au fost cele de la balul de absolvire al Colegiului Național de Arte, unde a fost prezentă aproape toată distribuția.

“Ultima zi de filmare pentru LaLa Band s-a încheiat cu piesa “Hey You” compusă de Ionuț Adrian Radu. A fost foarte emoționant când regizorul de platou a strigat că filmările s-au încheiat”, povestește Alina Eremia.

Chiar dacă filmările pentru sezonul al doilea s-au terminat, povestea personajelor din “Pariu cu viața” continuă până pe 28 mai, când va fi difuzat ultimul episod din această serie.

Cum descriu actorii ultima zi de filmare

Vlad Gherman: “Au fost lacrimi (de bucurie) amestecate cu o doză de emoție și o oarecare nostalgie, dar totodată știind că de fapt, „it’s not over yet!”, am râs, am cântat și ne-am bucurat de focul de artificii”.

Dorian Popa: „A fost foarte emoționant, pentru că au trecut ani buni de când am terminat liceul. Ropotele de aplauze au încununat munca noastră, a tuturor și ne-a făcut să ne uităm mândri în spate la tot ce am realizat și foarte fericiți cu gândul la sezonul trei”.

Bubu: „Eu m-am ocupat și de lumini în ultima secvență. (…) O să vedeți în ultimul episod cum a ieșit jocul de lumini din timpul dansului de la bal. Ne-am simțit foarte bine, ne-am distrat, iar orele au trecut repede”.

Radu Vâlcan: „Am terminat cu o dorință cât mai mare de a ne întoarce cât mai repede la filmări, pentru că atmosfera bună și succesul serialului ne obligă să ne depășim pe noi înșine”.

[imagebrowser id=716]

Citește și:

LaLa Band pregăteşte concertul “LaLa Summer Love”

FOTO: „Pariu cu viața” continuă la toamnă

„Pariu cu viața” s-a vândut și se difuzează în Italia

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton