; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: „Pariu cu viața” continuă la toamnă

26 April 2012

Serialul „Pariu cu viața' se apropie de finalul celui de-al doilea sezon. Pe 28 mai, de la ora 20.30, fanii își pot lua la revedere de la personajele lor preferate. Serialul cu Alina Eremia și Dorian Popa în rolurile principale va reveni la toamnă cu sezonul al treilea, cu povești noi de iubire, multă muzică și răsturnări de situație.

Până atunci însă, suspansul crește pe zi ce trece! În ultimul episod din sezonul 2, difuzat pe 28 mai, LaLa Band participă cu multă emoție și bucurie la Balul de Absolvire. Filmarea pentru acest eveniment a durat 2 zile și a participat întreaga distribuție împreună cu figurație formată din peste 50 de tineri, câștigători ai unui concurs organizat pe pagina de Facebook a serialului.

Astfel că, în acest episod final, Ioana (Alina Eremia) și Andrei (Dorian Popa) sunt despărțiți, iar Andrei încearcă din răsputeri să ajungă din nou la inima iubitei sale. Va reuși iubirea lor să învingă? Care este destinul celorlalte cupluri din „Pariu cu viața'?

Răspunsul va putea fi aflat pe 28 mai, de la 20.30, numai la Pro TV, urmând ca telespectatorii să-și revadă personajele favorite la toamnă, în sezonul 3 al serialului.

img_0441

Picture 1 of 4

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare