Homepage  / Vedete străine

Paris, schimbare de look la premiile Grammy. Fiica lui Michael Jackson și-a acoperit cele 80 de tatuaje și a purtat o rochie superbă

Paris, schimbare de look la premiile Grammy. Fiica lui Michael Jackson și-a acoperit cele 80 de tatuaje și a purtat o rochie superbă
9

de Cristina Țapu,

Fiica regretatului Michael Jackson a atras atenția la gala premiilor Grammy. Paris Jackson a pășit pe covorul roșu într-o rochie neagră, cu decupaje îndrăznețe, creație a brand-ului Celine. Fanii s-au întrebat, însă, care a fost motivul pentru care fiica regretatului artist a ales să-și ascundă o parte din cele 80 de tatuaje pe care le deține.

Paris Jackson, apariție spectaculoasă pe covorul roșu de la premiile Grammy

Internauții au fost surprinși de imaginile cu Paris de la gala premiilor Grammy, care s-au răspândit rapid pe rețelele de socializare. Motivul? Fiica lui Michael Jackson și-a acoperit tatuajele de pe brațe, gât, piept și picioare. Câteva ore mai târziu, Paris a fost prezentă la petrecerea post-Grammy, expunând cele 80 de tatuaje pe care le poartă cu mândrie.

Decizia de a-și ascunde tatuajele pe covorul roșu de la Grammy a generat o dezbatere intensă în rândul urmăritorilor săi de pe Instagram, mulți întrebându-se „de ce să le acoperi?”.

Echipa responsabilă de aspectul lui Paris a explicat, conform Daily Mail: „Paris a optat pentru o rochie elegantă și șic Celine, din colecția 2024, cu decupaje, și a simțit că ar fi mai dramatic să-și acopere tatuajele și să permită rochiei să fie cu adevărat în centrul atenției”.

Paris a apelat la specialiștii de la Cover FX, un brand de produse cosmetice, care i-au acoperit complet tatuajele. Clipul cu întregul proces a fost postat pe contul ei de Instagram și a fost urmărit de zeci de mii de fani.

Cu ce se ocupă și ce avere are Paris, fiica lui Michael Jackson

În 2009, când Michael Jackson a decedat, averea sa era evaluată la 500 de milioane de dolari. Paris și Prince au primit o parte din moștenire. În 2014, PageSix a raportat că fiecare dintre copiii artistului primește o indemnizație anuală de 8 milioane de dolari.

Paris Jackson, omagiul emoționant adus regretatului Michael Jackson, de Ziua TatăluiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

De asemenea, s-a menționat că atunci când aceștia vor împlini 33 de ani, vor primi din nou sume semnificative, iar la vârsta de 40 de ani vor avea acces la restul moștenirii.

În 2017, Paris a încheiat un contract cu agenția de modele IMG. Începând din acea perioadă și până în prezent, a fost prezentă pe coperta unora dintre cele mai prestigioase reviste de modă. Printre acestea se numără Rolling Stone, Harper’s Bazaar Spania, Vogue Australia și Vogue Brazilia. De asemenea, a avut apariții notabile și în cadrul legendarei CR Fashion Book.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton