Homepage  / Vedete străine

Paris Jackson, omagiul emoționant adus regretatului Michael Jackson, de Ziua Tatălui. Ce fotografie rară a publicat

Paris Jackson, omagiul emoționant adus regretatului Michael Jackson, de Ziua Tatălui. Ce fotografie rară a publicat
12

de Andra Stana,

Paris Jackson a împărtășit cu fanii din mediul online un omagiu de Ziua Tatălui pentru regretatul ei tată, Michael Jackson. Fiica superstarului a publicat o imagine rară de familie.

Fiica în vârstă de 25 de ani a lui Michael Jackson intrat pe Instagram duminica trecută, pe 18 iunie, pentru a împărtăși cu cei patru milioane de urmăritori ai săi o fotografie rară cu ea și cei doi frați ai ei, Prince și Bigi, alături de răposatul lor tată, Regele muzicii pop.

Pe 25 iunie se împlinesc 14 ani de la dispariția lui Michael Jackson. Autorul hitului „Thriller” a murit în 2009, la vârsta de 50 de ani, în urma unui stop cardiac.

Michael Jackson a avut doi copii cu cea de-a doua soție a sa, Debbie Rowe, Paris, 25 de ani, și Prince, 26 de ani, în timp ce al treilea copil, Bigi (cunoscut și sub numele de Blanket), 21 de ani, a venit pe lume prin intermediul unei mame surogat a cărei identitate a fost păstrată privată, scrie unilad.com.

Paris Jackson, omagiul emoționant adus regretatului Michael Jackson, de Ziua TatăluiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Omagiul de Ziua Tatălui a văzut-o pe Paris repostând o fotografie de pe contul unui fan de pe rețelele de socializare în Povestea ei de pe Instagram.

Sub postarea specială, Paris Jackson a scris: „La mulți ani de Ziua Tatălui”.

Fotografia de colecție îi arată pe cei patru stând într-o bucătărie, cu Michael Jackson ținându-l în brațe pe Bigi, în timp ce ceilalți doi frați par să pregătească ceva de mâncare, Paris ținând în mână o lingură de lemn acoperită cu aluat.

În timp ce cei trei copii ai starului „Man in the Mirror” tind să nu vorbească despre tatăl lor în public – Prince, a împărtășit o dată o postare pe Instagram anul trecut pentru a marca ceea ce ar fi fost a 64-a aniversare a tatălui său.

„La mulți ani pentru cel mai mare! Mi-e dor de tine din ce în ce mai mult, dar te iubesc din ce în ce mai mult cu fiecare zi”, a scris el, înainte de a adăuga: „Îți mulțumesc pentru tot”.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton