; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Fiica lui Michael Jackson, Paris, a vrut să se sinucidă

Fiica lui Michael Jackson, Paris, a vrut să se sinucidă

06 June 2013

Fiica lui Michael Jackson a fost dusă de urgenţă la un spital din Los Angeles, miercuri dimineaţă, după ce ar fi încercat să se sinucidă, scrie TMZ.ro.

Medicii au declarat că pacienta a fost transportată la spital şi că ar fi fost vorba de o supradoză. “Se va face bine”, a declarat o sursă citată de CNN.

Katherine Jackson, bunica tinerei de 15 ani, a confirmat că a fost cu adevărat vorba de o tentativă de sinucidere.

“A suferit mult după ce şi-a pierdut tatăl. Nu ştim de ce a ajuns să facă acest gest”, a precizat avocatul familiei Jackson.

Mama lui Paris Jackson, Debbie Rowe crede că fiica ei ar fi hotărât să îşi pună capăt zilelor pentru că îi este dor de tatăl ei, scrie Daily Mail. Peste doar câteva săptămâni (pe 25 iunie, n.r.) se împlinesc patru ani de la moartea lui Michael Jackson.

Un alt posibil motiv ar putea fi şi problemele amoroase pe care Paris le-ar avea. Mai mult, surse apropiate mamei ei au povestit că tânăra a făcut o criză de nervi, recent, când nu a fost lăsată să meargă la un concert Marilyn Manson.

Cu câteva ore înainte de a încerca să se sinucidă, Paris Jackson a scris pe Twitter: “Ieri, toate problemele mele păreau să fie departe, acum se pare că au revenit şi vor rămâne. Mă întreb de ce lacrimile sunt sărate”.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare