; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Paris Hilton vrea neapărat o invitaţie la nunta regală

21 March 2011

paris-hilton-nunta-regalaMondena americană e disperată' să fie invitată la nunta dintre Prinţul William al Marii Britanii şi logodnica sa, Kate Middleton, de pe 29 aprilie, relatează FemaleFirst.co.uk.

Hilton (30 de ani) e o fană uriaşă a familiei regale britanice şi şi-a bombardat contactele' cu rugăminţi, sperând să obţină o invitaţie la ceremonia de la Westminster Abbey, din Londra.

Paris o numără pe Prinţesa Diana printre idolii ei, aşa că e disperată să fie văzută la nuntă', a povestit o sursă. Ştie că va fi un eveniment de neratat. A apelat la toate cunoştinţele sale pentru a obţine o invitaţie, dar până acum nu a avut noroc'.

Nu băgăm mâna în foc, dar Hilton nu şi-a îmbunătăţit şansele când a mărturisit, recent, că l-ar lua bucuroasă pe Prinţul William dacă acesta s-ar despărţi de Kate.

Paris l-a cunoscut pe acesta într-un club londonez acum trei ani şi a mărturisit că: Aş fi mai mult decât fericită să ies cu William, câtă vreme îi dă papucii iubitei cu mutră de şoarece. E foarte tare şi arată foarte bine'. Momentan, Hilton se află într-o relaţie cu omul de afaceri Cy Waits.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare