Homepage  / Vedete străine

Paris Hilton a devenit mamă pentru a doua oară. Ea și soțul ei au acum o fetiță

Paris Hilton a devenit mamă pentru a doua oară. Ea și soțul ei au acum o fetiță
8

de Roxana Mirea,

Paris Hilton a devenit mamă pentru a doua oară! Ea și soțul ei, Carter Reum, au primit-o cu brațele deschise pe fiica lor. Cei doi soți mai au un fiu, pe Phoenix. Iată modul inedit în care Paris Hilton a anunțat că are o fetiță.  

Paris Hilton, mamă pentru a doua oară 

Paris Hilton a avut un motiv în plus de fericire, de Ziua Recunoștinței. Vedeta, în vârstă de 42 de ani, a anunțat joi că ea și soțul ei, Carter Reum, au devenit părinți pentru a doua oară. 

Hilton a dezvăluit vestea pe Instagramul ei, împărtășind o imagine cu hăinuțe de bebeluș. „Recunoscătoare pentru fetița mea”, a scris ea în descriere.  

Cuvântul „London” a fost imprimat pe partea din față a bluzei, în timp ce o pereche de ochelari de soare roz aprins în formă de inimă și un iepuraș de jucărie tricotat au fost, de asemenea, plasați în imagine. Cel mai probabil, „London” este numele fetiței.  

Paris Hilton și soțul ei mai au un copil. Numele băiețelului lor este Phoenix Barron, care a venit pe lume prin intermediul unei mame surogat în ianuarie, anul trecut.  

Vedeta a împărtășit vestea și într-un TikTok postat de Ziua Recunoștinței. În videoclip, Hilton poate fi văzută întrebându-și nepoata și nepotul: „Sunteți entuziasmați pentru noua voastră verișoară?” 

„Ai doi copii?”, a întrebat nepotul ei. 

„Da, am doi copii”, a răspuns vedeta.  

@parishilton

Priceless momentsFamily is everything

original sound – ParisHilton

Într-un video separat împărtășit joi pe Instagram Story, Hilton și Reum pot fi văzuți dansând la masă cu Phoenix, în timp ce Reum strigă: „Fratele mai mare, fratele mai mare!”. 

„Sunt un frate mai mare”, a agăugat Paris.   

@parishilton Celebrating Phoenix the „Big Brother” on #Thanksgiving #SlivingMom original sound – ParisHilton

Paris Hilton se bucură că este mamă 

La începutul acestei luni, Paris Hilton a făcut aluzie la mărirea familiei sale și a declarat pentru People că „abia așteaptă să aibă un alt copil” și că i-ar plăcea să aibă o fetiță. De asemenea, ea a vorbit despre faptul că este „obsedată” de fiul ei Pheonix și despre momentele dulci pe care le împărtășesc împreună. 

„Este emoționant să am această nouă etapă în viața mea și să am acest îngeraș care îmi luminează ziua în fiecare dimineață, iar zâmbetul lui îmi topește inima”, a declarat ea pentru People. „Este cel mai bun prieten al meu și sunt pur și simplu obsedată.” 

Paris Hilton și Carter Reum s-au logodit în februarie 2021, după mai bine de un an de relație, și s-au căsătorit în noiembrie, în cadrul unei ceremonii de nuntă care a durat trei zile. Prieten de mult timp al familiei Hilton, Reum – originar din Chicago – este autor, antreprenor și a înființat firma de capital de risc M13.  

Reum este, de asemenea, tatăl unei fiice, pe care o are cu Laura Bellizzi.  

Paris Hilton a devenit mamă pentru a doua oară. Ea și soțul ei au acum o fetițăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton