Homepage  / Vedete străine

Paris Hilton, reacție dură după valul de comentarii răutăcioase despre aspectul fiului ei. „Este inacceptabil”

Paris Hilton, reacție dură după valul de comentarii răutăcioase despre aspectul fiului ei. „Este inacceptabil”
8

de Roxana Mirea,

Paris Hilton a avut o reacție dură după valul de critici care s-a abătut asupra fiului ei, Phoenix, în vârstă de 8 luni. Recent, vedeta a publicat primele imagini cu bebelușul, iar oamenii au lansat comentarii răutăcioase referitoare la aspectul copilului.  

Paris Hilton, după criticile aduse fiului ei 

Paris Hilton a reacționat, după ce oamenii au lansat multe comentarii răutăcioase despre fiul ei și al soțului Carter Reum, Phoenix, în vârstă de 8 luni. Comentariile răutăcioase au făcut referire la mărimea capului copilului, după ce Paris Hilton a împărtășit primele imagini cu micuțul ei.  

Trăind viața în lumina reflectoarelor, comentariile sunt inevitabile”, a scris Paris ppe Instagram Story, pe 23 octombrie, „dar a-mi ataca copilul, sau pe al oricui altcuiva, este inacceptabil.” 

Acest lucru mă doare mai profund decât pot descrie cuvintele”, a continuat ea alături de un emoji cu inima frântă. „Am muncit din greu pentru a cultiva un mediu care se bazează pe dragoste, respect și acceptare și mă aștept să primesc același lucru în schimb.” 

„Dacă nu-mi postez copilul, oamenii presupun că nu sunt o mamă grozavă”, a explicat ea, „iar dacă îl postez, sunt unii oameni care sunt cruzi și plini de ură. Sunt o mamă mândră și muncitoare, iar copilul meu este perfect sănătos, adorabil și angelic. Visez de foarte mult timp să devin mamă. Phoenix este lumea mea și este cea mai mare binecuvântare din viața mea.” 

Reacția lui Paris Hilton, după criticile aduse fiului ei 

Paris Hilton: „Există niște oameni bolnavi în această lume” 

Paris Hilton este indignată din cauza valului de răutate care s-a abătut asupra fiului ei și spune că speră ca oamenii să se poată trata „cu mai multă bunătate și empatie”. 

„Fiecare zi alături de el ne amintește ce contează cu adevărat. Este greu de crezut că există oameni în această lume care ar ataca o astfel de inocență. Sper că oamenii se pot trata unii pe alții cu mai multă bunătate și empatie.”  

Paris nu este singura care a sesizat comentariile răutăcioase la postarea ei din 19 octombrie, în care ea și Phoenix se pozau împreună în timpul a ceea ce ea a dezvăluit că a fost prima lui excursie la New York City. Un fan chiar a compilat un TikTok cu comentariile la postarea ei, determinând-o pe vedetă să intervină.  

„Există niște oameni bolnavi în această lume”, a scris ea, potrivit TMZ. „Îngerul meu este perfect sănătos. Și da, bineînțeles că a fost la un doctor, doar că are un creier mare.” 

11th Annual LACMA Art And Film Gala 2022 – LAIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Sursa Foto: Hepta, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton