; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Foto articol paris jackson

Paris, fiica lui Michael Jackson, va interpreta rolul lui Iisus într-un film care va fi lansat anul acesta

16 April 2020

Se pare că Paris Jackson dorește să fie un personaj la fel de controversat ca tatăl său în lumina reflectoarelor. Fiica lui Michael Jackson a primit un rol secundar în pelicula Habit, film care se află deja în faza de post-producție potrivit declarațiilor făcute de producătorul filmului, Donovan Leitch, pentru Fox News.

Rolul lui Paris Jackson nu a fost anunțat până acum însă producătorii au dat publicității și o imagine din acest film în care apare tânăra. Pelicula este regizată de Janell Shirtcliff, iar scenariul este semnat de Suki Kaiser.

Alături de Paris Jackson, în film va mai juca și Bella Thorne în rolul unei tinere care se deghizează în călugăriță pentru a scăpa de o organizație care vinde droguri. Personajul acesteia va fi vizitat în mai multe ocazii de Isus (rol interpretat de Jackson).

În afară de Paris Jackson și Bella Thorne, în film mai joacă muzicienii Josie Ho, Gavin Rossdale, Jamie Hince și Alison Mosshart, dar și modelul Andreja Pejic. Producătorul filmului a mai precizat că pelicula este inspirată de stilul lui Tarantino, iar filmările au fost încheiate cu numai o săptămână înainte ca în Statele Unite să se declare stare de urgență. Nu a fost anunțată data oficială a lansării, însă acesta estimează că este vorba de finalul lui 2020. Paris Jackson nu se află la prima experiență cinematografică. Ea a mai jucat în câteva episoade ale serialului Star, dar și în filmul de lungmetraj Gringo.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare