Homepage  / Vedete româneşti

Părerea lui George Burcea despre relația Andreei Bălan cu Victor Cornea. Ce a dezvăluit cântăreața

Părerea lui George Burcea despre relația Andreei Bălan cu Victor Cornea. Ce a dezvăluit cântăreața
14

de Roxana Mirea,

Andreea Bălan și George Burcea au îngropat securea războiului, iar acum au o relație civilizată de dragul fiicelor pe care le au împreună. Se pare că actorul este fericit că Andreea Bălan iubește din nou și că este fericită alături de Victor Cornea.  

Ce crede George Burcea despre relația Andreei Bălan cu Victor Cornea 

După numeroase scandaluri și dispute legale, Andreea Bălan și George Burcea au ajuns la un acord, punând capăt tuturor proceselor în care au fost implicați după ce au divorțat. Cei doi încearcă să colaboreze pentru binele fiicelor lor, Ella și Clara. Artista spune că George Burcea este fericit că ea are acum o relație sănătoasă și că Victor Cornea e prezent în viața fetițelor. Amândoi își doresc ca Ella și Clara să crească într-un mediu plin de iubire și stabilitate. George Burcea are și el o relație stabilă cu Viviana Sposub.  

Victor are și el un băiețel și atunci înțelege și știe ce înseamnă. Are empatie și lucrul ăsta chiar ne-a legat foarte mult. De la început am stabilit că nu vom mai avea un alt copil, că nu ne dorim. Și se înțelege de minune cu Ella și Clara. Fetițele îl iubesc foarte mult și sunt foarte fericite când vine acasă câteva zile pe săptămână și se joacă împreună. De asemenea, tatăl lor este încântat că eu am o relație atât de sănătoasă și că Victor e prezent în viața lor. Fetițele au parte de iubire din mai multe părți, ceea ce e un lucru minunat. Adică au cumva două familii unde pot merge”, a spus Andreea Bălan, la Fresh by Unica. 

Andreea Balan 8Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Andreea Bălan a renunțat la procesele cu George Burcea 

Artista a recunoscut că, în conflictul cu tatăl fiicelor sale, a fost condusă de ego și nu era dispusă să facă compromisuri. Cu toate acestea, după ce au făcut pace și au pus capăt disputelor legale, Andreea a simțit o eliberare de energia negativă acumulată. 

Am renunțat la procese, ca să eliberez energia negativă. Eu care de obicei nu renunț… era poate o luptă din ego, ca să-mi demonstrez mie. Mi se părea mie că nu e corect ce s-a întâmplat, dar în viață uneori trebuie să mai lași și de la tine, chiar dacă tu știi poate că ai dreptate. Trebuie să rupi cordonul ăla energetic și i-am făcut și lui un bine, s-a liniștit și el, drept dovadă e liniște și  pace peste tot, e totul foarte bine. Înainte ca noi doi să avem o discuție față în față de împăcare, în sufletul meu a trebuit să am niște discuții. Eu cred că el a simțit asta, pentru că apoi a venit și am avut o discuție foarte prietenoasă”, a declarat Andreea Bălan în cadrul podcastului moderat de către Ilinca Vandici. 

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton