; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Parasite1

„Parazit”, adică Oscarul de anul acesta și Palme d’Or-ul de anul trecut, va fi în mai și pe micile noastre ecrane

27 April 2020

Filmul lui Bong Joon Ho „Parazit' / „Parasite' (2019), prima peliculă coreeană care a câștigat Oscarul pentru cel mai bun film și cel pentru cel mai bun film într-o limbă străină, va fi difuzat și la noi de Film Now.

 Vezi galeria foto >

Conform programului postului Film Now pe luna mai, pe data de 16 mai, de la ora 21.25, canalul de filme de la RCS & RDS va difuza „Parazit', regizat de Bong Joon Ho. Este prima televiziune română care reușește să aibă în grilă pelicula deținătoare de Oscar, care nu a mai putut fi văzută până acum pe micul ecran, decât prin intermediul platformei americane Hulu. În luna mai, filmul va avea o singură difuzare, dar, pentru TVmania, Film Now a confirmat faptul că are licența de difuzare pentru „Parazit' până la sfârșitul anului și că va fi difuzat în fiecare lună până atunci.

„Parazit' a intrat în exclusivitate mondială pe Hulu pe 8 aprilie 2020. Moment în care foarte mulți dintre abonații platformei de streaming și-au arătat nemulțumirea pe platformele de socializare pentru faptul că sunt obligați să urmărească un film în altă limbă decât engleza, scria CNN la acea dată. „Nu e în engleză, nimeni nu vrea să vadă un film în care trebuie să citești subtitrările pentru a înțelege ce se întâmplă', explica un abonat Hulu pe Twitter. Căruia contul oficial de Twitter al Hulu i-a răspuns imediat: „Dacă nu vreți să citiți subtitrările, puteți învăța oricând coreeana!'. „Războiul' a continuat. Un alt abonat a postat un comentariu în care spunea spunea că „Parazit' este un „film patetic'. „Sau așa cum ne place nouă să-l numim este «CEL MAI BUN FILM»', a replicat Hulu.

În ciuda acestor șicane pe rețelele de socializare, Hulu a dat lovitura. La o săptămână după ce a intrat pe platformă, gigantul de streaming a confirmat pentru IndieWire că în numai 7 zile, „Parazit' a devenit cel mai vizionat film independent sau străin din toate titlurile valabile pe Hulu și s-a plasat pe locul al doilea din toate filmele de pe platformă.

Puteți vedea aici trailer-ul filmului „Parazit':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare