; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

The SpongeBob Squarepants

Paramount Channel are, sâmbăta, un program special pentru întreaga familie

23 June 2015

Ce program aveți sâmbătă după-amiază, de la ora 15:00? Spongebob (foto) ar celebra probabil o nouă distincție acordată de Angajatul lunii', familia Murphy din filmul „Jinxed' ar avea parte de ore de ghinion, iar neastâmpăratul Jared s-ar afla la acea oră în tărâmul fermecat al lui Arthur Spiderwick.

The-SpongeBob-Squarepants

În fiecare sâmbătă, de la ora 15:00, instalați-vă comod în fotolii sau pe canapea, pregătiți o porție zdravănă de popcorn și dați pe canalul Paramount pentru un program de filme pentru toată familia. Veți face cunoștință cu familia Murphys din comedia „Jinxed', o familie care are parte de un ghinion nesfârșit, sau cu fermecata lume Spiderwick.

În lumea subacvatică e multă agitație. Spongebob Pantaloni Pătrați și prietenul lui Patrick pornesc într-o misiune specială pentru a reabilita numele domnului Crab, patronul restaurantului Krustry Krab, care a avut parte de o înscenare. Dreptatea trebuie făcută și în „Shark Tale', când o crimă zduguie locuitorii oceanului.

Printre cele mai populare meserii pe care le poate avea un copil, jobul de spion e probabil pe primul loc, iar Carmen și Juni se pricep de minune să fie spioni copii (Spy Kids, Spy Kids 2).

„Swindle', povestea lui Griffin care pornește într-o aventură curajoasă pentru a obține dreptate, sau „The boy who cried werewolf', despre un adolescent ciudat care se transformă într-un lup în timpul șederii la un castel din România, sunt alte titluri incluse în programul de pe Paramount Channel.

 

Program- Paramount Channel, în fiecare sâmbătă de la ora 15:00

Rags & Spongebob Squarepants – 27 Iunie

Shark Tale & Aladdin – 4 Iulie

Swindle & We’re Back – 11 Iulie

The Best Player & Spy Kids – 18 Iulie

The Boy Who Cried Werewolf & Spy Kids 2 – 25 Iulie

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare