; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Papadopol şi-a dus familia în vacanţă în Bucovina

20 July 2010

Ioana Ginghină, araboaică în cea mai recenta producţie MediaPro Pictures, telenovela Iubire şi onoare', şi Alexandru Papadopol, coleg de platou în aceeaşi producţie, au mers, în vacanţa de vară, alături de fiica lor, Ruxandra, în Bucovina.

Ioana şi Alexandru şi-au dorit foarte mult ca cea mică să vadă locurile şi să se obişnuiască cu atmosfera de la curte.

Am fost într-o scurtă vacanţă, de o săptămână, în Bucovina, la nişte prieteni, unde ne simţim foarte bine şi unde ne antrenăm pentru locuitul la casă. Mai avem puţin şi ne vom muta şi noi la casă şi vrem ca Ruxandra să fie pregatită să-şi petreacă timpul în aer liber, să se joace în grădină', a spus Ioana.

Restul vacanţei familiei Papadopol s-a desfăşurat în Bucureşti pentru că Alexandru a fost ocupat cu terminarea lucrărilor la noua casă.

După ce ne-am întors din Bucovina am stat în Bucureşti. Însă nu ne putem plânge de lipsă de odihnă şi distracţie, am fost aproape în fiecare weekend la un grătar cu fratele lui Alexandru şi familia lui, unde şi noi şi copiii ne-am simţit foarte bine. În plus, în luna mai am fost în Turcia, la filmări, iar Ruxandra şi Alexandru au avut parte de o minivacanţă acolo', marturiseşte actriţa care va interpreta, în  telenovela Iubire şi onoare', rolul unei femei de origine arabă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare