; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jennifer lopez

Pandemia de coronavirus a dat peste cap planurile de nuntă ale artistei Jennifer Lopez

08 April 2020

În cadrul unui interviu acordat lui Ellen DeGeneres, Jennifer Lopez a mărturisit că nunta pe care o plănuise în detaliu alături de iubitul ei, Alex Rodriguez, a fost afectată

Jennifer Lopez, Alex Rodriguez și cei patru copii ai lor sunt acasă în carantină de câteva săptămâni, din cauza izbucnirii noului virus.

„Am fost tot timpul pe fugă în ultimii ani așa că pentru mine este frumos să fii acasă', a spus Jennifer Lopez în cadrul unui interviu acordat lui Ellen DeGeneres marți (7 aprilie). „Îmi propusesem oricum să iau o mică pauză după show-ul de la Super Bowl și să filmez emisiunea „World of Dance “.”

În ceea ce privește nunta în momentul de față totul este incert:

„A afectat-o puțin, dar vom vedea ce se va întâmpla de acum încolo. Chiar nu știu ce va fi cu privire la data în care ne vom oficia relația. Suntem reținuți la fel ca tot restul lumii și așteptăm să vedem cât va dura toată situația', a mai povestit artista. 

Având în vedere că cei doi au fost extrem de activi pe platforma TikTok în timpul carantinei, Degeneres a sugerat o nuntă TikTok acasă.

„Puteți avea o nuntă mai mare, gândiți-vă la asta”, a spus ea, iar J.Lo a râs pur și simplu și a spus că va lua în considerare. În interviul de aproape 15 minute, Lopez a vorbit și despre noul ei spectacol și despre donarea unui milion de mese către organizația caritabilă Feeding America.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez aveau nunta planificată pentru vara acestui an. 

„Jennifer și Alex intenționează să se căsătorească în această vară și abia așteaptă ziua cea mare. Ei fac deja totul împreună și se comportă ca un cuplu căsătorit, însă așteaptă cu nerăbdare ca totul să devină oficial’, a declarat în luna februarie o sursă pentru ET. 

Alex Rodriguez a cerut-o în căsătorie pe Jennifer Lopez pe 10 martie 2019 pe o plajă din Bahamas.  Jennifer, în vârstă de 50 de ani, are doi gemeni, Max și Emme, din căsătoria lui Marc Anthony, iar tot la capitolul foști soți se încadrează și Ojani Noa (1997-1998) și Cris Judd (2001-2003). Și Rodriguez a mai fost căsătorit, în perioada 2002-2008, cu Cynthia Scurtis și împreună au două fiice, Natasha, în vârstă de 14 ani, și Ella, 11 ani.

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare