; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Până şi Robb Stark a plâns

Până şi Robb Stark a plâns!

04 June 2013

Cel mai recent episod din „Urzeala tronurilor' (episodul 9 din sezonul trei, difuzat luni seară în România de HBO) i-a luat prin surprindere pe fanii producţiei prin evenimentele sale tragice.

Ne îndoim că mai e cineva care nu ştie, dar, dacă nu aţi văzut încă episodul 9 din sezonul trei al îndrăgitului serial, penultimul din actualul sezon, opriţi-vă aici cu cititul. Vă vom strica surpriza (nu putem să-i spunem totuşi frumoasă).

Aşadar, să rezumăm veştile rele: Robb Stark, soţia şi mama lui (da, da, însăşi Catelyn Stark) sunt toţi ucişi brutal la Nunta Roşie într-un complot orchestrat de Lordul Walder Frey, drept răzbunare pentru că Regele Nordului şi-a încălcat promisiunea şi nu a luat o Frey de nevastă. Scena a fost chiar mai sângeroasă decât a fost descrisă în carte de George R.R. Martin, cunoscut de altfel drept un scriitor care îşi ucide pe capete personajele.

Revenind la Robb Stark, actorul care i-a dat viaţă personajului până acum, Richard Madden, a declarat pentru Huffington Post că, imediat după filmarea scenelor sângeroase în care moare, s-a urcat direct în avion şi a zburat acasă, la Londra.

„Şi am plâns tot drumul, am fost tipul nebun din avion care plângea'.

Deşi despărţirea a fost dificilă („Sincer, a fost oribil. A fost o zi dificilă pentru toată lumea şi au fost lacrimi din partea multor oameni, inclusiv eu', a mai spus Madden despre scena finală, a Nunţii Roşii, potrivit aceleiaşi surse), actorul de 26 de ani are deja planuri frumoase de viitor. El va fi Făt-Frumos pe mare ecran într-un film Disney.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare