; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Motivul pentru care întârzie divorțul Ronei Hartner de soțul francez

Până la divorțul de soțul francez, Rona Hartner are o vară plină: „Vacanța a început frumos”

26 June 2021

După trei ani de relație și doar la un an și jumătate de la nuntă, Rona Hartner (49 ani) a decis să divorțeze de soțul francez Herve Camilleri (47 ani), scrie click.ro.

Decizia luată de Rona Hartner a uimit pe toată lumea, cu toate că vedeta a anunțat atunci că „nu va fi un divorț conflictual, ci unul amiabil'.

Cu toate că Rona Hartner a spus că actele de divorț vor fi semnate pe 20 mai, iată că lucrurile au luat o altă turnură. Care este motivul pentru care procedurile de divorț dintre Rona Hartner și Herve Camilleri durează mai mult. Celebra artistă a explicat, recent, pentru click.ro, că s-a liniștit și se bucură de o vară frumoasă în Franța, unde este invitată la multe evenimente interesante.

„Divorțul are puțină întârziere pentru că avocatul meu este în vacanță, dar în 10-15 zile se va rezolva, se va semna la notar! Acum tocmai am venit de la Festivalul de Televiziune de la Monte Carlo, au fost trei zile pline. Am terminat fresca din Toulon, am făcut 6 în total, și acum sunt alți artiști care vor completa de jur împrejur.

Mă pregătesc pentru Festivalul de film de la Cannes, voi merge acolo cu creatori români, cu hairstyliști români, numai între români vom fi la Cannes. Au început frumos vacanța și vara. Sunt multe deschideri și în weekend-ul acesta voi avea și concert', a povestit Rona Hartner pentru Click!

 

Sursa foto: Instagram

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare