; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adil rami pamela anderson_dm9li6hpms8510h8jyhnic4z8

Pamela Anderson s-a despărţit de fotbalistul Adil Rami: „Este un monstru. Ducea o viaţă dublă”

25 June 2019

Pamela Anderson s-a despărțit de iubitul său, fotbalistul Adil Rami, cu 19 ani mai tânăr, prin intermediul unei postări pe Instagram în care îl numește „monstru'.

Pamela Anderson a declarat că se simte devastată după ce şi-a dat seama că ultimii doi ani din viaţa ei au fost o minciună. Mai mult decât atât aceasta l-a acuzat pe fotbalist  că ar fi dus „o viață dublă' în toată perioada aceasta. 

„Îmi este greu să accept. Ultimii doi ani din viaţa mea au fost o mare minciună. Am crezut că trăim o mare iubire. Am fost devastată de vestea pe care am primit-o în urmă cu câteva zile. Ducea o viaţă dublă. Îi ironiza pe colegii lui care aveau amante care locuiau pe aceeaşi stradă cu soţiile lor. Îi numea monştri. Ce a făcut el a fost şi mai rău. M-a minţit. Cum a fost posibil să îşi bată joc de inimile a două femei? Sigur au mai fost şi altele. El este un monstru', a postat Pamela Anderson pe contul ei de Instagram.

 


Pamela Anderson s-a mutat în Marseille special pentru fostul iubit, în vârstă de 33 de ani care joacă în echipa națională de fotbal a Franței. Actrița se frământă pentru toate problemele sale, exprimându-și toate gândurile în această postare. „Cum am putut să ajut atât de multă lume şi să nu fiu suficient de înţeleaptă să mă ajut pe mine?'

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare