; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pamela Anderson preferă să trăiască într-un parc de rulote

26 July 2010

pamela_andersonPamela Anderson (43 de ani) trăieşte într-o casă mobilă din 2008, de când a început să-şi renoveze casa din Malibu, şi spune că n-ar face schimb de locuinţe cu nimeni, relatează digitalspy.co.uk.

„Eu şi cu băieţii mei – Brandon (13 ani) şi Dylan (11 ani), fiii lui Tommy Lee (47 de ani) – iubim parcul de rulote. Este o comunitate specială. Suntem fericiţi aici. Este cel mai frumos loc', a spus vedeta.

„Aici locuiesc pompieri cu copiii lor, surferi, tot felul de oameni. Copiii sunt foarte fericiţi. Nu aş schimba viaţa mea de acum pentru nimic în lume', a continuat Pamela Anderson.

Ea a ţinut să infirme zvonurile potrivit cărora nu mai are bani: „Lumea a trecut prin multe în ultimii ani. Situaţia economică a cauzat mult stres. Oamenii nu m-au plătit, dar totul se aranjează acum'.

Pamela Anderson a spus că principala sa grijă sunt cei doi băieţi ai ei. „ Ei sunt pe primul loc, toate celelalte sunt pe planul doi. Am făcut clauze care-i privesc în contracte, aşa că nu ratez nici un meci de baseball, nici un antrenament. Le fac mereu micul dejun şi îi conduc la şcoala'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare