Homepage  / Vedete străine

Pamela Anderson, o nouă apariție fără machiaj. Imaginile care i-au impresionat pe fani. „Fac asta pentru toate fetele”

Pamela Anderson, o nouă apariție fără machiaj. Imaginile care i-au impresionat pe fani. „Fac asta pentru toate fetele”
10

de Roxana Mirea,

Acum, la 56 de ani, Pamela Anderson demonstrează că nu ai nevoie de machiaj pentru a întoarce toate privirile. Actrița a avut o nouă apariție fără machiaj în cadrul unui pictorial. Pamela Anderson a explicat ce a inspirat-o să renunțe la aparițiile ei glamour. Iată imaginile.  

Pamela Anderson, o nouă apariție fără machiaj 

Pamela Anderson, în vârstă de 56 de ani, a făcut furori la Săptămâna Modei din Paris, unde a stârnit o adevărată revoluție după ce s-a afișat fără machiaj. Acum, actrița din „Baywatch” a avut o nouă apariție cu un look natural. Ea a pozat pentru Proenza Schouler, iar în imaginile făcute publice, aceasta apare îmbrăcată în diferite ținute, dar fără machiaj pe față, potrivit filmnow.ro. 

Într-un interviu pentru Vogue, Pamela Anderson a explicat de ce s-a decis să renunțe la aparițiile ei glamour, înlocuind machiajul cu ulei de măceșe făcut în casă, potrivit People. 

Știu că nu am făcut pași spre a aduce pacea în lume, dar „mișcarea” a fost o declarație. M-am gândit că fac asta pentru toate fetele. Am avut fiice vitrege de-a lungul relațiilor, băieții mei au avut iubite și mi-am dorit să fac asta pentru ele. În zilele noastre și îmbătrânim și oare mai știm cum arată un chip obișnuit? Asta mi-am dorit să arăt”, a spus ea. 

Pamela Anderson, o nouă apariție fără machiaj Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Pamela Anderson nu a renunțat definitiv la machiaj  

Pamela Anderson a precizat că nu a renunțat pentru totdeauna la machiaj. Ea spune că nu a avut chef să se machieze în prima zi în care a participat la Săptămâna Modei de la Paris, așa că a ieșit din casă fără make-up. 

Mi-am pus hainele pe mine și m-am gândit că e mai bine să merg să mă plimb și să admir arhitectura din Paris decât să stau pe scaunul de machiaj pentru trei ore”, a mai spus ea, explicând că s-a simțit puțin nesigură pe ea atunci când a stat în fața fotografilor, dar a ales să zâmbească. 

M-am simțit cumva ca și cum aș fi sărit de pe pod, dar am ales să zâmbesc. Iar odată ce am ajuns acasă de la show, am decis să merg toată săptămâna fără să mă machiez”, a mai adăugat ea.  

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton