Homepage  / Vedete străine

Pamela Anderson, nemachiată la Săptămâna Modei de la Paris. Reacția lui Jamie Lee Curtis: „Sunt uluită de acest act de curaj”

Pamela Anderson, nemachiată la Săptămâna Modei de la Paris. Reacția lui Jamie Lee Curtis: „Sunt uluită de acest act de curaj”
11

de Andra Stana,

La Săptămâna Modei de la Paris, Pamela Anderson și-a făcut apariția fără pic de machiaj. Curajul nu i-a trecut neobservat, ba chiar a început să fie lăudat în mediul online, chiar de către colegele de breaslă. Ce au avut de spus Jamie Lee Curtis și Sienna Miller despre gestul curajos făcut de blonda fatală a anilor '90.

[ toc]

Pamela Anderson, fără machiaj la Săptămâna Modei de la Paris

Pamela Anderson a fost una dintre cele mai strălucitoare celebrități ale anilor ’90 și începutul anilor 2000. Acum, la 56 de ani, ea demonstrează că nu ai nevoie de machiaj pentru a întoarce toate privirile – chiar și la Săptămâna Modei de la Paris. Anderson a participat la prezentările de modă fără pic de machiaj. Reacțiile nu au întârziat să apară, printre cele mai inedite fiind cea a lui Jamie Lee Curtis, care i-a lăudat curajul.

Pamela Anderson, nemachiată la Săptămâna Modei de la Paris. Reacția lui Jamie Lee Curtis: „Sunt uluită de acest act de curaj”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Cum arată astăzi Pamela Anderson, blonda fatală a anilor ’90

Actrița Jamie Lee Curtis a postat fotografia lui Anderson pe contul ei de Instagram, lăudând-o pe vedeta din „Baywatch” pentru frumusețea ei naturală. „Revoluția frumuseții naturale a început, e oficial. Pamela Anderson, în mijlocul unui eveniment care pune atât de multă presiune”, a scris Curtis.

„Această femeie a acceptat invitația și și-a luat locul la Săptămâna Modei de la Paris fără să poarte machiaj pe față. Sunt uluită și impresionată de acest act de curaj și rebeliune”, a mai scris actrița.

Totodată, și alte vedete de la Hollywood i-au apreciat curajul actriței din „Baywatch”. „Este iconică această apariție”, a declarat Chelsea Handler.

Îmi place asta. Siguranță de sine”, a comentat Selma Blair. „Femeile își cer drepturile… fețele noastre, corpurile noastre, frumusețea noastră naturală sub greutatea așteptărilor necruțătoare ale societății”, a declarat și Erin Gallagher.

Adevăratul motiv pentru care Pamela Anderson a renunțat la machiaj

Într-un interviu acordat revistei Elle, Anderson a vorbit despre decizia ei de a renunța la machiaj. Aceasta s-a datorat, în parte, faptului că a reușit în sfârșit să ia propriile decizii cu privire la felul în care arată.

„Eu doar am făcut ceea ce mă puneau alții să fac”, a spus ea. Apoi, când artistul ei de machiaj, Alexis Vogel, a murit în mod tragic din cauza cancerului la sân, Pamela a renunțat cu totul la look-ul care a consacrat-o.

„A fost cea mai bună”, a declarat Anderson pentru revistă. „Și de atunci, am simțit că, fără Alexis, este mai bine pentru mine să nu mă machiez.” Rezultatul a fost „eliberator, și distractiv, și un pic rebel. Pentru că am observat că existau toți acești oameni care făceau machiaje, și îmi stă în fire să merg împotriva curentului și să fac opusul a ceea ce face toată lumea”, a spus ea. „Cred că toți începem să arătăm un pic ciudat când îmbătrânim. Iar eu cam râd de mine când mă uit în oglindă. Mă gândesc: Uau, asta este într-adevăr… ce se întâmplă cu mine? Este o călătorie.”.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton