; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pamela Anderson, îngrozită de un fan nebun

04 January 2011

Fosta vedetă din Baywatch' (43 de ani) a fost zguduită' de încercarea unui fan turbulent de a o aborda, în timp ce se pregătea să facă o călătorie cu trenul, în Anglia, relatează FemaleFirst.co.uk.

Anderson a fost urmărită de un tânăr, într-o staţie din Liverpool, după ce participase la un spectacol de pantomimă, o tradiţie britanică în preajma Sărbătorilor.

Bărbatul a urmărit-o pe voluptuoasa blondă prin vagoanele trenului, însă poliţia a reuşit să-l oprească la timp, apelând la un spray paralizant.

El a început să profereze injurii la adresa personalului din tren când i s-a cerut să prezinte un bilet. Poliţia Transporturilor din Marea Britanie a intervenit, iar bărbatul a devenit violent şi a atacat un ofiţer, fiind arestat', s-a arătat într-un comunicat al autorităţilor.

Pamela, care îl juca pe duhul din lampă în versiunea de pantomimă a lui Alladin' la teatrul Empire din Liverpool şi se întorcea la Londra, a fost şocată de încercarea bărbatului de a o acosta, însă nu a fost rănită în vreun fel, potrivit poliţiei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare