Homepage  / Vedete străine

Pamela Anderson refuză să aibă o relație. Actrița a fost căsătorită de șase ori: „Simțeam că sunt o ratată”

Pamela Anderson refuză să aibă o relație. Actrița a fost căsătorită de șase ori: „Simțeam că sunt o ratată”
19

de Cristina Țapu,

Pamela Anderson, în vârstă de 57 de ani, a trecut printr-o schimbare radicală. Actrița a renunțat de mai bine de un an la stilul extravagant care a caracterizat-o și a optat pentru frumusețea naturală. Nu se machiază nici măcar atunci când participă la evenimentele mondene, iar fanii sunt fascinați de această schimbare radicală. Recent, Pamela a făcut un alt anunț care i-a luat prin surprindere chiar și pe cei mai mari dintre fani.

Pamela Anderson a renunțat la a-și mai căuta iubirea după șase mariaje eșuate

Pamela Anderson trece de mai bine de un an printr-o transformare radicală. A renunțat complet la machiaj, la ținutele extravagante și se pare că nu mai este în căutarea iubirii și nu mai visează că-l va întâlni pe Făt-Frumos, după șase mariaje eșuate.

„În ultimii ani… m-am străduit să rămân singură și să-mi dau seama ce-mi place, ce ador, ce vreau să fac cu viața mea”, a dezvăluit Pamela Anderson. „Sunt cu siguranță mult mai fericită acum. Acum zece ani, simțeam că eram o ratată. De fapt, cred că în ultimele două decenii m-am tot simțit așa”, a declarat actrița.

Pamela a avut șase căsnicii în ultimii 28 de ani, primul ei soț fiind Tommy Lee. S-a căsătorit cu el în 1995. Cei doi au una dintre cele mai tumultoase relații din cultura pop și au fost în centrul serialului recent de pe Disney+, „Pam și Tommy”. Pam are doi copii cu Tommy. Au divorțat mai târziu, în 1998, rămânând în continuare buni prieteni.

Pamela Anderson, o nouă apariție fără machiaj Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 19

Opt ani mai târziu, Pamela Anderson s-a căsătorit cu Kid Rock, ceea ce a dat startul unui lung șir de căsnicii de scurtă durată. Pamela a decis să divorțeze de el doar un an mai târziu, dar a trecut rapid la jucătorul de poker Rick Salomon. Cei doi s-au căsătorit de fapt de două ori – prima dată în 2007 și a doua în 2014, dar ambele mariaje s-au terminat după doar un an.

Cu toate acestea, cea mai scurtă căsnicie a lui Pamela avea să urmeze, când s-a căsătorit cu amicul ei Jon Peters. Ea s-a căsătorit cu producătorul de film în 2020, însă a divorțat de el după doar 12 zile.

Cea mai recentă căsătorie a Pamelei a avut loc mai târziu în același an, când s-a căsătorit pentru a șasea oară. Ea și Dan Hayhurst au devenit soț și soție în Ajunul Crăciunului din 2020. Au divorțat în 2022.

Pamela Anderson a trăit o poveste tumultoasă de iubire cu Tommy Lee

Unele relații rămân în memoria publicului chiar dacă protagoniștii și-au spus adio. Un exemplu este controversata poveste de dragoste dintre actrița Pamela Anderson și toboșarul Tommy Lee, membru al formației Motley Crue.  

ARCHIVES – FESTIVAL DE CANNES – 1995Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  17 / 19

Serialul „Pam&Tommy” a fost lansat în data de 2 februarie 2022, iar telespectatorii au avut parte de scene pline de nuditate excesivă, consum abuziv de alcool și substanțe interzise, dar și multe scene interzise minorilor. Serialul încearcă să realizeze o radiografie a relației pe care cei doi au avut-o. Așa cum era de așteptat, accentul cade asupra celebrei casete cu scene sexuale pe care cuplul a realizat-o într-o vacanță. 

Pamela Anderson și Tommy Lee s-au cunoscut la sfârșitul anului 1994, iar în 1995 s-au căsătorit după o excursie de trei zile în Cancun. Relația lor a fost presărată cu stupefiante, consum excesiv de alcool, apariții publice bizare și picanterii sexuale. Tocmai pasiunea lor pentru astfel de lucruri le-a creat probleme și le-a distrus relația.

În anul 1995, un electrician a furat din casa lor o casetă pe care se afla înregistrarea unei partide de sex pe care au avut-o aflați fiind într-o escapdă romantică. Cei doi l-au dat în judecată, au cerut daune de peste 10 milioane de dolari, însă caseta a fost văzută de oamenii din întreaga lume, iar Pamela a suferit enorm din cauza aceasta, după cum ea însăși a recunoscut.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton