; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pamela Anderson: „Copiii mei mă influenţează în alegerea bărbaţilor”

20 September 2011

Pamela Anderson (44 de ani) spune că tipul de bărbaţi cu care se întâlneşte este influenţat de ce crede că este mai bun pentru fiii ei, relatează femalefirst.co.uk.

Blonda din serialul „Baywatch – Salvamarii' are doi băieţi, Brandon (15 ani) şi Dylan (13 ani), din mariajul cu cântăreţul Tommy Lee (48 de ani).

„Copiii mei mă influenţează în alegerea bărbaţilor cu care mă întâlnesc, însă poate că atitudinea mea se va schimba pe măsură ce ei cresc. Când eşti o mamă singură te întâlneşti cu bărbaţi pentru copiii tăi. Te gândeşti la o persoană cu care ei se vor simţi bine în loc să cauţi pe cineva potrivit pentru tine'.

Pamela Anderson, care a mai fost căsătorită cu cântăreţul Kid Rock (40 de ani) şi producătorul Rick Salomon (43 de ani), spune că este singură momentan, dar ştie că va cunoaşte bărbatul potrivit într-o bună zi.

„Sunt singură. Îmi plac bărbaţii care au o latură incitantă şi sunt pasionaţi de ceea ce fac. Dar se pare că n-am dat încă peste combinaţia magică. Voi găsi pe cineva la un moment dat'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare