; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Meghan markle t

Palatul Kensington a confirmat relaţia Prinţului Harry cu actrița Meghan Markle

08 November 2016

Doar un zvon până de curând, informația conform căreia Prințul Harry al Marii Britanii ar avea o relație cu actrița Meghan Markle a fost confirmată astăzi în mod oficial de Palatul Kensington, scrie ew.com.

meghan-markle-t

Prin intermediul unei declarații scrise, Palatul Kensington critică în mod dur publicațiile care, în ultima perioadă, au stârnit un „val de abuzuri și hărțuire' la adresa lui Meghan Markle, actriță pe care o știți din serialul „Suits'/„Costume' (dat la noi de postul Happy Channel).

Potrivit documentului, Harry și Meghan formează un cuplu de câteva luni. Confirmarea acestei relații a fost o surpriză, întrucât nimeni nu se aștepta la o poziție oficială legată de povestea lor. „Cu toate acestea, în ultima săptămână, s-a depășit limita', se arată în documentul citat.

'Iubita lui, Meghan Markle, a fost subiectul unui val de abuzuri şi hărţuire. Unele dintre acestea au fost foarte publice – defăimarea pe prima pagină a unui ziar naţional, subtilităţile rasiste din comentarii şi sexismul şi rasismul făţiş din social media'. Pe de altă parte, continuă textul citat, 'altele au fost ascunse publicului – eforturile legale pentru a ţine departe de ziare poveştile defăimătoare; mama sa, nevoită să se strecoare printre fotografi pentru a ajunge la uşa casei; încercările reporterilor şi fotografilor de a pătrunde în mod ilegal în casă şi apelurile date poliţiei; mita de natură substanţială oferită de ziare fostului iubit al actriţei; bombardarea fiecărui prieten, coleg şi persoană dragă din viaţa ei'.

Meghan Markle a devenit cunoscută graţie rolului Rachel Zane din serialul „Suits'. Ea s-a măritat cu managerul Trevor Engelson în 2011, dar cei doi și-au spus adio în mai 2013 şi au divorţat în august 2013.

 

Votează şi TVmania te premiază!

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 

Te-ar putea interesa și:

Serialul „Costume' va continua cu sezonul 7

Emma Watson, cuplată de presă cu Prințul Harry

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare