; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bebe regal

Palatul Kensington a anunțat numele celui de-al treilea bebeluș regal

27 April 2018

Mult așteptatul nume al bebelușului regal care s-a născut în urmă cu patru zile a fost anunțat de Palatul Kensington pe rețelele de socializare.

Micuțul lui Kate Middleton și al Prințului William se numește Louis Arthur Charles și potrivit anunțului, va fi cunoscut ca „Alteța sa Prințul Louis de Cambridge'.

 

Kate Middleton a născut cel de-al treilea copil al său și al Prințului William, un băiat. Nașterea a avut loc la Spitalul St Mary din Londra, același unde au venit pe lume și Prințul George și Prințesa Charlotte. Conform unui comunicat al Casei Regale britanice, Kate Middleton a născut un băiețel perfect sănătos. Micuțul a cântărit 3.8272 kg și a venit pe lume la ora 11.01, adică ora 13.01 (ora României).

Ducesa de Cambridge s-a dus acasă tot luni, iar Palatul Kensignton a mulțumit personalului care a îngrijit-o pe aceasta prin intermediul rețelelor de socializare.

Prințul William și Kate nu au dorit să cunoască sexul bebelușului până în momentul venirii sale pe lume, iar până în momentul de față nu se știe ce nume au ales pentru cel de-aș cincilea successor la tronul Marii Britanii. Travaliul lui Kate a început luni dimineață, în jurul orei 6.00, ducesa fiind internată pentru a aduce pe lume micuțul. Anunțul despre travaliul lui Kate a fost făcut de Palatul Kensington prin intermediul unui comunicat.

Ducesa de Cambridge a fost supravegheată de o echipă de 20 de medici, printre care și cei doi obstetricieni cu care Kate Middleton a născut în trecut. După naștere, ducesa va lipsi o perioadă din viața publică, dar va participa la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, care va avea loc pe 19 mai.

Kate Middleton și Prințul William mai au doi copii: un băiețel, Prințul George, în vârstă de 4 ani, și Prințesa Charlotte, în vârstă de 2 ani.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare