Homepage  / Vedete străine

Palatul Buckingham, lovitură puternică pentru Prințul Harry. Ce decizie a luat acum familia regală 

Palatul Buckingham, lovitură puternică pentru Prințul Harry. Ce decizie a luat acum familia regală 
7

de Roxana Mirea,

În anul 2020, Prințul Harry și soția lui, Meghan Markle, și-au anunțat intenția de la renunța la rolurile lor de înalți membri ai familiei regale și de a deveni independenți din punct de vedere financiar. De atunci, relațiile dintre Ducele de Sussex și familia regală au început să fie tot mai tensionate. Acum, Prințul Harry a primit o nouă lovitură din partea Palatului Buckingham. 

O nouă lovitură pentru Prințul Harry.

Într-o mișcare discretă a Palatului Buckingham, titlul Prințului Harry, „Alteța Sa Regală” (ASR), a fost modificat pe site-ul oficial al familiei regale pentru a se citi pur și simplu „Ducele” sau „Ducele de Sussex”, potrivit hellomagazine.com.

Ajustarea se aliniază cu o decizie luată după mult-discutatul „Megxit”, care prevedea că nici Harry și nici Meghan Markle nu-și vor păstra titlurile de ASR, după ce au renunțat la rolurile lor de înalți membri ai familiei regale. 

Cu toate acestea, prințul Harry și-a etalat spiritul neînfricat, deoarece a radiat pozitivitate la sosirea sa în Tokyo. Împărtășind un salut călduros cu reporterii, el a menționat că „mă bucur să vă văd din nou”. 

Vizita în capitala Japoniei se concentrează în jurul unui summit care pune accentul pe sport, comunitate și filantropie. Meghan, ducesa de Sussex, a avut parte de o modificare similară pe site cu trei ani mai devreme, în urma mutării sale în Los Angeles.   

Post-Megxit, pe 18 ianuarie 2020, Palatul a confirmat: „Soții Sussex nu își vor folosi titlurile de ASR, deoarece nu mai sunt membri activi ai Familiei Regale”. În biografia revizuită a lui Meghan, titlul de ASR a fost înlocuit cu denumiri precum „ea” sau „ducesa”. 

Aspecte semnificative ale educației, carierei, angajamentelor regale și eforturilor filantropice ale acesteia au fost reorganizate, acestea din urmă fiind acum poziționate în segmentul „Activități caritabile”. În mod notabil, alți membri ai familiei regale își păstrează în continuare biografiile complete pe site. 

Cum se poartă, de fapt, Meghan Markle și prințul HarryIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Prințul Harry a călătorit în Tokyo

Pe fondul acestor schimbări, călătoria lui Harry la Tokyo a ținut prima pagină a ziarelor, deoarece a fost văzut în timp ce se deplasa cu încredere pe Aeroportul Haneda. Îmbrăcat casual, ținuta sa a inclus o șapcă împodobită cu logo-ul Fundației Archewell, pe care o conduce alături de Meghan. Un videoclip l-a prezentat pe Harry alături de prietenul său apropiat, jucătorul argentinian de polo Nacho Figueras. 

Călătoria are o semnificație deosebită, deoarece anunță viitorul meci de polo Sentebale Polo Cup din Singapore, o inițiativă apropiată de inima lui Harry. Evenimentul urmărește să sprijine tinerii afectați de HIV/SIDA. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton