; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kobe 1

Pachetul Eurosport Player / NBA LEAGUE PASS este disponibil

10 February 2016

Acordul, care se întinde pe mai mulţi ani, oferă fanilor posibilitatea de a urmări cea mai tare acţiune din NBA, precum şi cele mai importante evenimente sportive disponibile pe Eurosport, pe tot parcursul anului.

Kobe

Pachetul Eurosport Player / NBA LEAGUE PASS oferit de Eurosport este disponibil începând de astăzi online, pe mobil şi pe tabletă. Eurosport oferă astfel fanilor de baschet din România ocazia de a urmări fiecare slam dunk marcat de cele mai mari nume din baschet, respectiv cele mai interesante momente ale competiţiei.

Pachetul oferă transmisiuni în direct şi la cerere din cadrul fiecărei partide a sezonului, inclusiv din All-Star Game care se va desfăşura în acest weekend, din playoff şi finale. Câțiva dintre cei mai mari jucători din lume, printre care şi Kobe Bryant, Steph Curry sau LeBron James, sunt aşteptaţi să participe în Toronto, la NBA All-Star 2016.

Lowry

Abonaţii se pot bucura de asemenea şi de alte evenimente sportive disponibile pe Eurosport Player, care oferă acces la cele mai tari competiţii sportive din calendar, oricând, pe orice echipament.

Eurosport Player oferă transmisiuni live simulcast ale canalelor Eurosport 1, Eurosport 2 şi Eurosportnews, dar şi conţinut suplimentar (inclusiv multiple unghiuri de filmare) pentru a aduce pasionaților de sport o experienţă personalizată a vizionării. Mai multe detalii despre Eurosport Player sunt disponibile aici www.eurosportplayer.ro

Pachetul este disponibil în Europa, cu excepţia următoarelor ţări – Danemarca, Franţa, Germania, Italia şi Spania.

 

Mai multe detalii despre oferta Eurosport puteți citi aici:

Eurosport lansează o nouă ofertă ce cuprinde meciurile din NBA

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare