; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ucigaşul Mihaelei Runceanu, protagonist în reality-show-ul „Închisoarea păcătoşilor”.

08 November 2010

Din 15 noiembrie, Adi Nartea prezintă la Kanal D reality-show-ul Închisoarea păcătoşilor', în care opt persoane fac psihoterapie pentru a se integra în societate.

.

Adi Nartea este gazda reality-show-ului de la Kanal D, Închisoarea păcătoşilor', în cadrul căruia opt oameni cu vârste, vicii şi probleme sociale diferite intră în centrul de reabilitare', o casă în care vor locui împreună până la sfârşitul concursului.

Cunoscutul doctor Cristian Andrei va fi cel care, alături de o întreagă echipă de specialişti, îi va ajuta pe aceştia să aibă din nou o viaţă normală. În fiecare săptămână, câte un concurent va fi eliminat.

Cel care va rezista până la final şi care va trece cu brio toate probele din concurs are şansa de a pleca acasă cu marele premiu de 10.000 de euro.

Cel mai controversat dintre cei opt păcătoşi' este Daniel Cosmin Ştefănescu, ucigaşul cântăreţei Mihaela Runceanu. După 17 ani de ispăşire a pedepsei (din cei 25 la care a fost condamnat iniţial), Daniel a fost graţiat şi eliberat, însă el se loveşte zilnic de oprobiul societăţii.

.

Citeşte articolul integral în revistă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare