; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

49737015_312200482746737_882323428567205673_n

Cântărețul Pablo Alboran, dezvăluire neașteptată: „Recunosc. Sunt homosexual”

18 June 2020

Interpretul coloanei sonore a telenovelei „Caer en tentacion'/„Inima nu cere voie' pe care o puteți urmări zilnic la Pro 2 începând cu ora 18.00 a vorbit deschis despre orientarea sa sexuală în cadrul unui videoclip postat pe Instagram. 

Cunoscutul artist de origine spaniolă, Pablo Alboran, a luat prin surprindere pe toată lumea. După Ricky Martin, care și-a declarat cu nonșalanță orientarea sexuală, iată că și artistul spaniol recunoaște că este homosexual.

Pablo Alboran , în vârstă de 31 de ani, și-a luat o piatră de pe inimă și a declarat că este gay. Anunțul l-a făcut într-un material video pe contul său de Instagram unde are peste 5 milioane de urmăritori:

„Sunt aici pentru a vă mărturisi că sunt homosexual. Nu se întâmplă nimic. Viața rămâne aceeași, dar o fac pentru că vreau să fiu puțin mai fericit decât eram. Unii au presupus, alții au știut, altora nu le-a păsat. Deja acasă, în familia mea, am avut libertatea de a iubi pe cine am vrut și acum  simt nevoia să-mi duc visul mai departe. În munca mea, la casa de discuri cu care colaborez, Warner, nu m-am simțit niciodată discriminat, urât din această cauză și nici nu am dezamăgit pe cineva cu orientarea mea sexuală, însă, din păcate, nu sunt mulți care au norocul meu. Așa că astăzi, fără frică, recunosc asta și sper ca acest mesaj să facă viața mai ușoară altora. Întotdeauna am luptat pentru libertate și egalitate și am fost împotriva oricărui fel de discriminare. Mai presus de toate o fac pentru mine. Versurile pe care le-am scris vorbesc despre tine, despre mine, despre iubire, despre ceea ce ne înconjoară și oricine se poate regăsi în ele indiferent de sex, vârstă sau limbă, pentru că muzica este liberă și eu vreau să fiu la fel de liber ca muzica mea. Vreau să fiu consecvent și responsabil cu mine. Voi continua să-mi concentrez viața pe carieră, pe muzică și să fac totul cât mai bine, respectându-mi publicul.' – a fost mesajul transmis de Pablo Alboran, artistul care a susținut în 2015 un concert și în România.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

🙂

A post shared by Pablo Alborán (@pabloalboran) on

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare