; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Poza Ringier   Cubick

(P) Website-ul, principalul aliat al afacerii tale

31 August 2018

Indiferent daca esti un antreprenor aflat la inceputuri sau unul cunoscut, ce vrea sa se promoveze si in mediul online, prin creare site web te vei bucura de noi oportunitati crestere a vanzarilor si de imbunatatire a reputatiei si vizibilitatii produselor si serviciilor comercializate.

 

In primul rand, internetul nu are limite, pe cand magazinul traditional, spre exemplu, da. Sunt multe business-uri care au investit in online, iar acum se bucura de branding si clienti din varii domenii de activitate. Indiferent daca oferi un produs sau prestezi un serviciu, un site web de prezentare este primul lucru pe care oamenii intra, in cautarea avantajelor oferite de firma ta. Astfel, au aparut o multime de site-uri de companii, care si-au extins zonele de activitate atat pe pietele nationale, cat si internationale cu un capital minim.

 

Cand optezi pentru crearea unui website, maketingul online este mult mai eficient. Fie ca vorbim de campanii PPC/Google Adwords, Facebook Ads, E-mail marketing, content marketing sau creatie de bannere si newslettere, marketingul online poate fi mult mai eficient in fata altor medii.

 

Din fericire sunt destule agentii de publicitate online cu experienta, cum e si Cubick, care pot oferi consultanta de calitate si implemetare pentru a avea un website sau magazin online modern si functional, optimizat si cu trafic organic cat mai mare. Avantajele oferite de firmele ofera astfel de servicii sunt multiple.

 

In primul rand nu mai pierzi timp cu documentarea si cu crearea site-ului, cu gasirea de hosting de calitate, firmele iti ofera deja pachete personalizate si se pot ocupa de realizate site-urilor de la zero, conform specificatiilor clientilor.

 

In al doilea rand echipa firmelor cu experienta poate stabili obiectivul proiectului, metodele de promovare eficiente pentru tipul de afacere detinut, arhitectura site-ului si optimizarea necesara pentru motoarele de cautare.

 

In al treilea rand conceptul grafic si limbajul folosit vor fi decise dupa o analiza foarte atenta a tuturor detaliilor afacerii tale, implementare se va face pe etape si totul se va testa, se vor stabili strategii si modalitati de eficientizare a continutului si dezvoltarii site-ului.

 

In al patrulea rand, specialistii de la Cubick pot sa determine corect scopul si tema website-ului, aleg layout-ul si culoarea, realizeaza site-map-ul, butoanele call to action, navigatia, urmand ca la final sa se ocupe de optimizarea SEO.

 

Site-ul va fi testat in toate browserele pentru compatibilitate totala, se va testa si securitate si modul de integrare al elementelor acestuia. In momentul lansarii site-ul va fi complet functional, traficul generat va fi suficient de mare pentru a se obtine si profit, se pot face optimizari si pentru continutul de calitate, generat tot de echipa firmei care se ocupa de site-ul respectiv, la nevoie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare