; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

TVmania   Carti ieftine Printre Carti

(P) Vrei să găsești cărți ieftine? Încearcă un anticariat online

31 August 2020

Dacă ești pasionat de lectură, probabil că ai avut mereu o relație specială cu lumea cărților. Poate că, în copilărie, citeai tot ce găseai, fără pauză. Iar după ce te-ai împrietenit cu toate cărțile din biblioteca de acasă, ai găsit un anticariat micuț, la colțul străzii. Un magazin aparte, care vindea cărți ieftine, dar prețioase și perfecte pentru a-ți continua călătoriile. Cărțile au, într-adevăr, darul de a ne purta în călătorii peste mări și țări, în aventuri care mai de care mai interesante. Călătorii care n-au nevoie de planificare și nici de prea mulți bani. 

 

În ultimul timp, lucrurile s-au schimbat destul de mult, iar micului magazin din cartier i-a luat locul cel online. Dacă tu ai rămas același cititor împătimit și vrei să-ți înnoiești colecția de cărți, probabil că intenționezi să alegi doar ce e mai bun pentru biblioteca ta. Iar pentru asta, merită să-i dai o șansă unui anticariat online. 

 

De ce să alegi un anticariat online?

9 motive de luat în calcul pentru următoarea aventură în lumea lecturii:

 

  1. Cărți ieftine. Pentru toți amatorii de lectură, prețul mic al cărților este o adevărată mană cerească. De cele mai multe ori, poți achiziționa, de exemplu, cinci cărți la același preț pe care l-ai plăti pentru două cărți cumpărate dintr-un alt tip de magazin. Și îți mai rămân bani pentru și mai multe cărți.
  2. Reduceri constante. Un anticariat online vine la pachet cu reduceri consistente. Un exemplu concret, in care gasesti zilnic reduceri este anticariatul PrintreCarti.ro .
  3. Varietate. Vrei cărți de psihologie? Sau poate te interesează ceva literatură? Artă? Antropologie? Modă? Limbi străine? Practic, nu există domeniu neacoperit.
  4. Cărți rare. Dacă ești un bibliofil înrăit, acesta e locul unde sunt cele mai mari șanse de a găsi cartea dorită sau de a-ți completa edițiile.
  5. Economisești timp prețios. Dacă ziua ar avea măcar cu o oră în plus, ar fi perfect. Dar, cum nu pare să se schimbe nimic în viitorul apropiat din această perspectivă, mai bine te plimbi liniștit printre rafturile virtuale, decât să pierzi timpul prin trafic.
  6. Este deschis non-stop. Poți plasa o comandă online la ce orice oră.
  7. Comoditate. Comanda poate fi plasată de oriunde, atât timp cât ai o conexiune bună la internet.
  8. Protejezi mediul înconjurător. Știm cu toții cât de important e să reducem consumul resurselor. Așa că, achiziționarea următoarelor titluri dintr-un anticariat online poate fi benefică atât pentru tine, cât și pentru mediul înconjurător.
  9. Surprize care-ți fac ziua mai plăcută. Cărțile second-hand mai vin la pachet și cu mici cadouri, precum scrisori vechi folosite drept semne de carte sau flori presate.

 

Adaugă titlurile care-ți lipsesc, rapid și fără stres

E minunat să găsești tot ce îți trebuie într-un singur loc, fără să fii nevoit să mai cauți și altundeva. Site-ul PrintreCarti.ro acopera o varietatea mare de domenii si este un anticariat online demn de luat în calcul atunci când vrei să cumperi cărți si sa profiti de reducerile constante de pe site. Mai ales că într-un astfel de magazin găsești cărți ieftine, în stare bună și foarte bună. Iar, spre deosebire de anticariatele clasice, e mai simplu să găsești titlul de care ai nevoie, datorită motorului de căutare. Ceea ce e imperios necesar, când ai la dispoziție un stoc de 100.000 de cărți pe teme diverse, de la mitologie la monografii, modă și științe.

 

Vrei să găsești o altă casă pentru cărțile tale?

E în regulă și dacă ești de partea cealaltă a baricadei și vrei ca unele dintre volumele tale să-și găsească un nou proprietar care să le prețuiască. Dacă ai peste 100 de volume, noi sau vechi, dar în stare bună, echipa Printre Cărți va veni să le preia direct de la ușa ta.

 

Fie că alegi să cumperi sau să dai mai departe propriile cărți, un anticariat online are același farmec pe care magazinele de acest fel l-au avut dintotdeauna. Chiar dacă acum ne plimbăm printre rafturi virtuale. Cărți ieftine, ediții rare și noutăți, toate sunt aici. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare