; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Image1

(P) Vino la FigoDecor să te simți învăluit de magia lumânărilor

16 April 2021

Trendul cel mai în vogă acum, în materie de decorațiuni, așa cum ai ghicit, sunt lumânările. Lumânările au o apartenență aparte în istorie și au fost dintotdeauna utile.

Cu toate acestea, în ultima perioadă acestea au ajuns să fie din nou în topul trendurilor. Oricând încerci să accesezi sau să explorezi un profil de Instagram sau Facebook, cu siguranță vei vedea cel puțîn o poză în care personajul principal apare într-un decor elegant alături de cele mai sofisticate lumânări. Aceste lumânări apar de obicei pe suporturile potrivite, care pot fi sfeșnice, boluri sau pahare de sticlă alături de plante sau alte obiecte decorative.

  1. Cum alegi cele mai bune lumânări?

Cele mai la modă lumânări sunt cele lungi și subțiri, care, așezate deasupra unui șemineu. redau acel aer de bal vienez de odinioară. Acestea sunt, de asemenea, și personajul principal într-o seară în doi atunci când vrem să ne surpridem iubitul sau iubita cu o cină romantică.

Un succes răsunător le-au dobândit și lumânările parfumate. Pentru relaxare după o zi lungă, aromateria a devenit deja o rutină pentru foarte multe doamne și domnișoare atunci când ajung acasă, după o zi lungă petrecută în oraș. Nu există sentiment mai minunat atunci când ajungi acasă și-ți aprinzi lumânarea preferată al cărei parfum învăluie întreaga casă și care te transpune într-o oază de relaxare și recreere.

După ce ne-am relaxat complet, acum trebuie să începem să ne facem planurile pentru noaptea de sfânta de Înviere care se apropie cu pași repezi. Lumânările cu care mergem să primim lumina sfântă, trebuie să stea aprinse o perioadă cât mai îndelungată, astfel încât să ne bucurăm de căldura din suflet pe care acestea ne-o oferă. Odată ajunși acasă, nu trebuie să lăsăm lumânarea niciodată singură în cameră, ci trebuie supravegheată constant.

   2.Unde găsești lumânările potrivite?

La FigoDecor, veți găsi lumanari care vor sta aprinse o perioadă îndelungată de timp,r dar și lumânări electrice, pentru momentele în care vrem să le „uităm' aprinse. Lumânările de plastic cu flacără artificială sunt de preferat mai ales atunci când avem prin casă animale de companie sau copii mici care zburdă de energie. 

Pe site-ul FigoDecor, putem să explorăm sortimentele lumânărilor de plastic, plutitoare sau parfumate puse la dispoziție și să ne bucurăm alături de acestea și de cei dragi în sfânta noapte de Înviere.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare